Katerina napisał(a):A ja właśnie pomyślałam o za......m miejscu...gdyby to mi przypadło zakopać dla kogoś skarb na Braču..
Czy ktoś się tam wybiera w 2iej połowie września?
A nie zaprzeczam... urlop był the bestAbakus68 napisał(a):Z delikatnym opóźnieniem uprzejmie donoszę, że ja również zderzyłem się parokrotnie z innym wyglądem miejsca niż przedstawiano je tutaj na fotografiach. Cóż. Teraz przynajmniej wiem jak to wygląda. Ale i tak przedni miałaś ten urlop Gusia, Czekam na więcej
Ty lepiej sprawdź co na Twoim Peljesacu się wyrabiaKaterina napisał(a):Wygląda tam teraz jak w moim nadmorskim lasku w Gdańsku Oliwie... Brrrr
minimartini napisał(a):Kamory. Kamory. Skały. Kamory...
Katerina napisał(a):Ja od dawna mam wyrobione zdanie na temat zatoki Ticja Luka, ale...buzia w kubeł, bo by mnie tu niektórzy roznieśli w drobny mak Oczywiście, moja opinia wykluła się tylko na podstawie zdjęć forumowiczów, bo jeszcze tam nie dotarłam
CROnikiCROpka napisał(a):Katerina napisał(a):Ja od dawna mam wyrobione zdanie na temat zatoki Ticja Luka, ale...buzia w kubeł, bo by mnie tu niektórzy roznieśli w drobny mak Oczywiście, moja opinia wykluła się tylko na podstawie zdjęć forumowiczów, bo jeszcze tam nie dotarłam
Moja opinia też na podstawie zdjęć Forumowiczów. Ale szczerze mówiąc chyba nie będę marnować czasu na osobisty rekonesans
Mikromir napisał(a):Schodki, Gosia. Schodkiiiiii!!! Nie szłaś po pierdylionie schodków w Povlji!!!
Povlja nie urzekła mnie nigdy plażami, a już na pewno nie tymi kamulcami w zatoce i nie tylko. Dzieci plażują na cyplu, bo gdzie indziej w zatoce prawie nie są w stanie wejść do wody po tych śliskich kamulcach. Tam gdzie są w stanie wejść do morza też bardzo szybko robi się głęboko.
Urzekła mnie natomiast senna atmosfera miasteczka oraz te uliczki i... schooodkiii!!!
Powrót do Nasze relacje z podróży