Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

HiFi Supe(rs)tar super hit! - gusia-s i Banda na Otoku Brač

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kapitańska Baba
Weteran
Re: HiFi Supe(rs)tar super hit! - gusia-s i Banda na Otoku B

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 07.02.2018 12:41

Katerina napisał(a):gusia-s I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę :mrgreen:

A wyobraź sobie ciężkie walizki na metalowych kółeczkach pod taką górkę po tych kogulach :mrgreen:

Albo fortepian :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gusia, wytłumacz mi, początek urlopu a y opalona jakby to był koniec 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2018 12:58

Katerina napisał(a):gusia-s[quote I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę :mrgreen:

A wyobraź sobie ciężkie walizki na metalowych kółeczkach pod taką górkę po tych kogulach :mrgreen:

....I tu się kończy feminizm :wink:
Jak trzeba wynieść szafę na trzecie piętro :mrgreen:
:papa:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 07.02.2018 13:10

tomekkulach napisał(a):
Katerina napisał(a):gusia-s[quote I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę :mrgreen:

Ja za feminizmem absolutnie nie obstaję :roll:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 07.02.2018 13:12

beatabm napisał(a):
Katerina napisał(a):gusia-s I weź tu człowieku sobie wtargaj np. nową kanapę :mrgreen:

Albo fortepian :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Walizki to jeszcze jakoś zasapiesz się ale wciągniesz natomiast z fortepianem to bez szans :mrgreen: z klawiszy co najwyżej keyboard bo pianinkiem też nie wykręcisz :mrgreen:

tomekkulach napisał(a):

Trzeba być elastycznym :mrgreen:

beatabm napisał(a):Gusia, wytłumacz mi, początek urlopu a y opalona jakby to był koniec 8O
Kochana ja tu jestem jeszcze nieopalona :D Opalona wyglądam jak Murzynek Bambo prawie a to nie wygląda dobrze :mrgreen: dlatego muszę się ograniczać i wsmarowywać w siebie jakieś 50ki by trochę przyblokować ten proces :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2018 16:04

Katerina napisał(a):

Nawet bym Cię (Gusię,Beatę i inne tutaj)
nie śmiał o to podejrzewać :oops:
ponoć feministki są brzydkie :mrgreen:

Ok już nie brnę... 8)
Abakus68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abakus68 » 07.02.2018 16:09

Kogule było za ciężko do góry targać a woreczki z betonem już nie:)
Niemniej jednak takie ścieżynki, co to trzeba wracać tymi samymi mnie nieco irytują. Wolałbym przetruchtać jakieś okrążenie. A dziś to byłoby potrzebne, jak sobie pomyślę o pączystych jutro....
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 07.02.2018 19:20

Twój spacer tą piękną alejką w Sutivanie wzbudza we mnie szereg emocji : zachwyt, radość,zazdrość, pożądanie...lata oraz coraz cieplejsze uczucia do selfiesticków :D
tomekkulach napisał(a):
Katerina napisał(a):

Nawet bym Cię (Gusię,Beatę i inne tutaj)
nie śmiał o to podejrzewać :oops:
ponoć feministki są brzydkie :mrgreen:

Ok już nie brnę... 8)

Feminizm jest wbrew naturze! Do targania ciężarów potrzebne są mięśnie, a do rozrostu mięśni testosteron, żadne manifesty tego nie zmienią :hut:
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 07.02.2018 19:40

Fajny spacer po tych kogulach odbyliście. I pomimo tego, że trochę męczący, to nagrodzony super widokiem.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 08.02.2018 09:09

tomekkulach napisał(a):... ponoć feministki są brzydkie :mrgreen: ...
No to tym bardziej się nie nadajemy :mrgreen: :mrgreen:

Abakus68 napisał(a):... Niemniej jednak takie ścieżynki, co to trzeba wracać tymi samymi mnie nieco irytują. Wolałbym przetruchtać jakieś okrążenie. A dziś to byłoby potrzebne, jak sobie pomyślę o pączystych jutro....
Można było iść jeszcze wyżej w górę lecz nie wiadomo było czy nas to całkiem nie wyprowadzi z miasteczka. Być może gdzieś wyżej odbijała znowu jakaś ścieżynka prowadząca w dół.

2 pąki zaliczyłam do kawki :wink:

pomorzanka zachodnia napisał(a):Twój spacer tą piękną alejką w Sutivanie wzbudza we mnie szereg emocji : zachwyt, radość,zazdrość, pożądanie...lata oraz coraz cieplejsze uczucia do selfiesticków :D ...
A we mnie odżywają super wspomnienia :)

dhmegi napisał(a):Fajny spacer po tych kogulach odbyliście. I pomimo tego, że trochę męczący, to nagrodzony super widokiem.
Dopóki szło się między domami i był cień to jeszcze nie było najgorzej, potem wyszliśmy na patelnię także desant w dół został okrzykniety jednogłośnie :mrgreen:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 08.02.2018 09:16

gusia-s

8O O ,rany,...zapomniałam o pączkach 8O :roll:
Zaraz też coś sobie zorganizuję 8) I wcale nie zamierzam przetruchtać żadnego okrążenia :P :lol:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 08.02.2018 09:52

O rany, też nie mam pączków. Ale mam ciacho, chyba da radę w zastępstwie? :roll:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 08.02.2018 09:56

gusia-s napisał(a): Walizki to jeszcze jakoś zasapiesz się ale wciągniesz natomiast z fortepianem to bez szans :mrgreen: z klawiszy co najwyżej keyboard bo pianinkiem też nie wykręcisz :mrgreen:

A do Pustinji Blacy to jakoś fortepian dotaszczyli w całości z samej zatoki... :roll: No, ale to nie były feministki :wink: , a poza tym do dziś w dokumentacji pustelni zostały kwity, ile po drodze wycycali... Motywacja była silna... :mrgreen: :oczko_usmiech:

Po pączki muszę lecieć! 8O 8O
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 08.02.2018 10:43

beatabm napisał(a):O rany, też nie mam pączków. Ale mam ciacho, chyba da radę w zastępstwie? :roll:
Zwykłe ciacho :?: No coś Ty ... to jakbyś zamiast cyców beczkę piwa na pokład wzięła 8O
Katerina napisał(a):gusia-s
8O O ,rany,...zapomniałam o pączkach 8O :roll:
Zaraz też coś sobie zorganizuję 8) I wcale nie zamierzam przetruchtać żadnego okrążenia :P :lol:

Mikromir napisał(a):... Po pączki muszę lecieć! 8O 8O
Dziewczyny dziś to obowiązek wręcz :mrgreen:
NSAA.jpg

Mikromir napisał(a):... A do Pustinji Blacy to jakoś fortepian dotaszczyli w całości z samej zatoki... :roll: No, ale to nie były feministki :wink: , a poza tym do dziś w dokumentacji pustelni zostały kwity, ile po drodze wycycali... Motywacja była silna... :mrgreen: :oczko_usmiech: ...
Twardziele :mrgreen:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 08.02.2018 10:54

Mikromir
A do Pustinji Blacy to jakoś fortepian dotaszczyli w całości z samej zatoki... :roll: No, ale to nie były feministki :wink: , a poza tym do dziś w dokumentacji pustelni zostały kwity, ile po drodze wycycali... Motywacja była silna... :mrgreen: :oczko_usmiech:

Wnieść - wnieśli, ale chciałabym widzieć w jakim był stanie ten instrument po wniesieniu :mrgreen: i ilu stroicieli zatrudniono :roll:

Mi" fachowcy " pianino przewieźli 2 lata temu przy przeprowadzce, mówili ,że mają doświadczenie - zaufałam... :(
Rzeźnicy :evil:

Lecę, bo małż pączki przyniósł :P :P :P
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 08.02.2018 11:08

Zwykłe ciacho :?: No coś Ty ... to jakbyś zamiast cyców beczkę piwa na pokład wzięła 8O

Do sklepu mam daleko, nie chce mi się jechać :roll: Może Kapitan wieczorem przyniesie???
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

HiFi Supe(rs)tar super hit! - gusia-s i Banda na Otoku Brač - strona 2...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone