Re: HiFi Supe(rs)tar super hit! - gusia-s i Banda na Otoku B
napisał(a) gusia-s » 25.01.2018 22:03
maslinka napisał(a):gusia-s napisał(a):Tam są tzw. "supetarskie Międzyzdroje" ... chyba Habanero je tak nazwał
Ja to tak nazwałam
Znaczy tę część straganiarsko-klubową...
Habanero napisał(a): ... Potwierdzam, maslinka jest autorką tej nazwy...
Ach no widzisz maslinko, przepraszam
ale już wiem skąd mi się skojarzyło z Habanero ... On pisał
u siebie ...
Habanero napisał(a): Po dwóch godzinach odpoczynku, zabrałem jeszcze młodą na plażę miejską, ale jak już wcześniej napisałem, po raz pierwszy i ostatni
.
Ktoś nazwał to miejsce na forum
Międzyzdroje i ja się pod tym podpisuję...
... I dalej deptakiem. Już wiemy co jest za
Międzyzdrojami dalej są też
Międzyzdroje
Tym ktosiem byłaś Ty
Twoja relacja była czytana dużo wcześniej no i uleciało
W linku podrzuconym przez
Janusza nie doczytałam aby marakuja pomagała na pamięć i koncentrację, więc muszę poszukać innych medykamentów. Chmiel ceniony przez
Habanero tu też chyba nie pomoże
ani
Kapitański cyc agata26061 napisał(a):Ja tam się nie znam, ale może dlatego na Krku była dopiero kwiatem, a na Braczu już owocem w tym samym miesiącu, bo Bracz leży bardziej na południe??? Czy ktoś kto "się zna" może coś powiedzieć na ten temat, bo też ciekawa jestem
Też tak pomyślałam, najlepiej z nas na roślinkach to chyba się zna ...
Abakus68Coś mi się kojarzy, że nawet gdzieś się przyznał do zgłębiania tej wiedzy
Pamiętam, że pisałeś o nazwie łacińskiej jakiejś rośliny ... strasznie długiej wielosłownej ... tym razem chyba nie pomieszałam
Abakus68 napisał(a):Swoją drogą łatwo ją w domu mieć, wystarczy z dojrzałego owocu włożyć nasiona do gleby i poczekać tak do 3 tygodni...
I myślisz, że zakwitnie? Widziałam u kogoś fotki takiej doniczkowej kwitnącej na domowym parapecie ale była przywieziona już jako sadzonka podobnie jak moja bungevilla - obecnie w stanie uśpienia ale mam nadzieję, że na wiosnę znów ruszy jak w poprzednim roku
Katerina napisał(a):Suuupe(ta)r...Ci ta flora wyszła na zdjęciach, i w ogóle, szlag mnie trafia, jak widzę taką pogodę na Braču
Następnym razem będzie na pewno lepsza
w jakim terminie Ty byłaś na Brać? że we wrześniu to wiem ale od którego?
Witaj prosto z Povlji
Tam też wpadniemy w wiadomym celu