Kolor wody , palmy , port z pływadełkami for rent pogoda . . . wszystko mi się podoba
a może . . .
Pozdrawiam
Piotr
tomekkulach napisał(a):Tak samo zawiodła się nasza forumowa koleżanka
na tzw."dniu krokusa"
Witaj zuczku Powodzenia w realizacji planówzuczek24 napisał(a):Piękne zdjęcia!
Mam nadzieje że w tym roku wypali mój wyjazd na BRAĆ.....
Moim zdaniem, wszystkie miasteczka na tej wyspie są urokliwe , choćby z racji pięknego położeniaHabanero napisał(a):Rozgrzałaś mnie tymi zdjęciami
Piękny Supetar
Tomek, to co pokazałeś (krokusy) jest przerażającetomekkulach napisał(a):... Sorki za OT'
ale mi się skojarzyło ...
No dokończpiotrf napisał(a):Kolor wody , palmy , port z pływadełkami for rent pogoda . . . wszystko mi się podoba
a może . . .
A wiesz, że wyjątkowo mało mam zdjęć jednak z Supetaru, w którym przecież bywaliśmy na codzień ... jeszcze coś tam wciepnę ale jak patrzę to się sama dziwię co ja robiłam w tym mieście Chyba zwyczajnie się obijałamAbakus68 napisał(a):Gusia, jak to fajnie oglądać Supetar... Mnie jeszcze dwa spacery się przytrafią w moje relacji, ale ja tak pięknie go nie uchwyciłem...
Za darmo się nie pocyca z taką opaską jak nasza Czyli chyba nic tu po nas
No oczywiście, że pewna jestem, iż były to łoleandry Nie wiem skąd mi te drony do głowy przyszłyKaterina napisał(a): (Jesteś pewna,że to rododendrony, a nie oleandry? )
Już ja bym sobie spokojny kącik do cycania znalazła aby tylko przydział dalibeatabm napisał(a):Za darmo się nie pocyca z taką opaską jak nasza Czyli chyba nic tu po nas
W takim tłumie to nawet za darmo nie byłoby chyba przyjemnością Nie ma to jak puste plaże z widokiem, szkoda ze psutym przez pożar
Dla każdego coś dobrego, jest cień i jest patelnia co kto woli w jednym miejscuFranz napisał(a):gusia-s napisał(a):Docieramy do kolejnej tzw. plaży miejskiej, na której również nie widać tłumów
........
A do tego jest naturalny cień...
Powrót do Nasze relacje z podróży