Katerina napisał(a):
Beata, oni nie cycali, więc ten problem im odpadł
Katerina napisał(a):O kurczę, a ja dziś miałam z uczniem lekcję o Titanicu
Beata, ten jacht w Gdyni stał tam od lat w jednym miejscu...i zatonął spokojnie bez sztormu
trojmiasto.tv/Zatopiony-jacht-w-gdynskiej-marinie-25718.html
Katerina napisał(a):Woda balastowa chyba zamarzła i rozsadziło ...
Co oni cycali? wszyscy na bani nikt pionu nie trzymabeatabm napisał(a):... Czasem na takim kolosie wrażenia i atrakcje potrafią się pojawić.
Dla ludzi o ..... mocnych żołądkach, zapraszam na pokład
...
beatabm napisał(a):No pięknie ... ale gdybym na miejscu zastała taką sytuację ...
Zapytam tylko o jedno: jak tu cycać w takim towarzystwie??? Niemożliwe
gusia-s napisał(a):
A tak serio to nie jest wcale śmieszne
beatabm napisał(a):Czasem na takim kolosie wrażenia i atrakcje potrafią się pojawić.
Dla ludzi o ..... mocnych żołądkach, zapraszam na pokład
Fajne zdjęcie Supetaru. Nie uchwyciłaś wielkiego napisu KONZUM
gusia-s napisał(a):Lepiej żeby Zdzichu tego nie oglądał bo już na żadną wyspę się nie wybierze ... no chyba, że jeszcze na Pag lub Krk
A tak serio to nie jest wcale śmieszne
Katerina napisał(a):Katerina napisał(a): Gdy ujrzałam ten czerwony napis z promu, o mało tego promu nie zawróciłam do Splitu
Ale, gdy po paru dniach wybrałam się tam na zakupy, to stwierdziłam,że to najlepszy supermarket na świecie, ze względu na widoki z niego
Faktycznie to problemBuber napisał(a): Zapytam tylko o jedno: jak tu cycać w takim towarzystwie??? Niemożliwe
Zanim przytknie się własny ryjek ... już wycycane .
Chyba jest zakaz bo nikt nie wskakujeBuber napisał(a): Ja się tylko zastanawiem co się stanie jak wejdą wszyscy do basenu ... i czy w ogóle jest sens, żeby tam była woda.
Zostań więc z nami do końcasu-petar napisał(a):... Alu tu u Ciebie milutko. Fajne zdjęcie Supetaru. Nie uchwyciłaś wielkiego napisu KONZUM
Czytasz w moich myślachdhmegi napisał(a):... Czymś takim to chyba tylko za karę można płynąć.
Po pierwsze dobrze, że promu nie zawróciłaś jednak a po drugie wielkie dzięki za te fotki bo jak już przyznałam ja nie zrobiłam tak sobie mówiłam... dobra jeszcze tu będę to cyknę potem a potem wyszło jak wyszłoKaterina napisał(a): Gdy ujrzałam ten czerwony napis z promu, o mało tego promu nie zawróciłam do Splitu
Ale, gdy po paru dniach wybrałam się tam na zakupy, to stwierdziłam,że to najlepszy supermarket na świecie, ze względu na widoki z niego Szkoda,że kiepsko wyszły na zdjęciach..
No tak, każdy chłop przy cycu spokojny jak niemowlęAbakus68 napisał(a): Przy dobrym cyc-k-u dam radę
gusia-s napisał(a): Zostań więc z nami do końca
gusia-s napisał(a):Konzum jakoś specjalnie nie rzucił mi się w oczy Mam tylko jedno zdjęcie na którym go widać ... ledwo ...
gusia-s napisał(a):
Oczywiście w Konzumie byliśmy kilka razy, dużo tańszy był jednak Studenac.
Powrót do Nasze relacje z podróży