Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Help!!!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nadia21
Autostopowicz
Help!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nadia21 » 22.10.2003 13:00

Hej
Mam prośbę. W tym roku piszę pracę licencjacką na temat: Stereotyp Chorwata w oczach polskiego turysty. Może ktoś z Was ma adresy jakiś ciekawych stronek o Chorwacji w języku angielskim, jakieś materiały, pomysły, które w jakikolwiek sposób mogłyby mi pomóc.
A może ktoś ma jakiś znajomych Chorwatów w Polsce i mógłby mnie w jakiś sposób z nimi skontaktować? Byłabym bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam.
Nadia
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 22.10.2003 16:48

Nadia21 napisał(a):Hej
Mam prośbę. W tym roku piszę pracę licencjacką na temat: Stereotyp Chorwata w oczach polskiego turysty. Może ktoś z Was ma adresy jakiś ciekawych stronek o Chorwacji w języku angielskim, jakieś materiały, pomysły, które w jakikolwiek sposób mogłyby mi pomóc.
A może ktoś ma jakiś znajomych Chorwatów w Polsce i mógłby mnie w jakiś sposób z nimi skontaktować? Byłabym bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam.
Nadia

Nadia bez urazy.
Jeżeli to ma być "w oczach polskiego turysty" to dlaczego w języku angielskim?
Jeżeli chodzi o znajomych to czy chcesz się zapoznać z Chorwatem miszkającyn w polsce by osobiście wyrobić sobie zdanie o Chorwatach.
Staraj się nieuogólniać.
Życzę ci pozytywnie ocenionej pracy.
Mirek
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 22.10.2003 16:51

no właśnie bez sensu, pisząc "stereotyp Chorwata w oczach polskiego turysty" powinno się pogadać z polskimi turystami odwiedzającymi Chorwacje,
chyba nie zaliczysz tej pracy skoro zabierasz się do tego od d.... (przepraszam) strony :lol:
duet
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) duet » 07.10.2004 03:52

Pomóżcie
Chciałam założyć temat: dla tych co nie śpią po godz. 00
ale chyba nie mam jeszcze odpowiedniego statusu :oops:
Widuję tutaj ludzi o takiej porze. W towarzystwie raźniej.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 07.10.2004 06:45

duet napisał(a):Pomóżcie
Chciałam założyć temat: dla tych co nie śpią po godz. 00
ale chyba nie mam jeszcze odpowiedniego statusu :oops:
Widuję tutaj ludzi o takiej porze. W towarzystwie raźniej.

Właściwie to coś podobnego już jest, kiedys założyłem taki wątek: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=5119
Natomiast do zakładania wątków nie potrzeba żadnych uprawnień. Wybierasz temat forum, w którym chcesz umieścić swój nowy wątek, otwierasz go, po lewej masz przycisk Nowy temat. Wystarczy nacisnąć, wpisać tytuł nowego wątku i tekst, a na koniec wyślij. I gotowe.
Powodzenia :)
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 07.10.2004 06:55

Robert :papa:
ale żeby aż z takiego rana ??? :D przecie ledwoś się położył po wczorajszym ... pardon - dzisiejszym czatowaniu ?
i sorrki za zaśmiecanie Twojego wątku - postaram sie poprawić !
pozdr s3
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 07.10.2004 08:15

saturn3 napisał(a):Robert :papa:
ale żeby aż z takiego rana ??? :D przecie ledwoś się położył po wczorajszym ... pardon - dzisiejszym czatowaniu ?
i sorrki za zaśmiecanie Twojego wątku - postaram sie poprawić !
pozdr s3

E tam, młodość ma swoje prawa :lol:
A co do zaśmiecania: chodziło mi raczej o to, aby Waszą fascynującą dyskusję mieć w jednym wątku. Wiesz, ile musiałem się nabiegać, żeby coś poczytać :!: Nie mogłem wogóle się skupić na filmie :P

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone