Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Help - sytuacja podbramkowa

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kim
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kim » 14.06.2006 23:47

Witam szanownych Cromaniaków,
Sytuacja jest okrutnie napięta, przeforsowałem plan wyjazdu do Cro, zebrałem odp. dane, walory, autko już sią grzeje - ale........chwilowy brak czasu tudziez inne obiektywne czynniki 8) spowodowały,że planowany wyjazd ok. 10 lipca jest wyjazdem w ciemno. Moja "lepsza" połówka (nie mylic z 1/2 l) nijak nie chce się zgodzić na wyjazd bez rezerwcji. Pytanie - jakie sa szanse trafienia kwatery dla 3 osób na 7 - 10 dni w Dlmacji: Split---Dubrownik?? Może szanowne Toowarzystwo wspomoże radą???
Pozdrawiam
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 15.06.2006 00:10

Szanse wynoszą 200%. Jedźcie i się nie zastanawiajcie bo po prostu nie ma lewara żebyście czegoś nie znaleźli!
pzdr :)
matej.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) matej. » 15.06.2006 07:08

My jedziemy 19.06 w ciemno. 4 lata temu mieliśmy rezerwacje niby 10 euro od głowy. Na miejscu okazało sie ,ze już 15 :( . Byliśmy pierwszy raz wiec nie ryzykowaliśmy szukania czegoś innego. Po 10 dniach pobytu wiedzieliśmy już ,ze nie ma sensu rezerwowac wczesniej. Przy wieździe do miasteczka stoja ludzie i oferuja wolne pokoje. Mozna wybierac i wiadomo za co sie płaci. Teraz jedziemy w 4 osoby dorosłe i 3 dzieci, na miejscu chcemy byc rano i myslę,że zbyt długo nie bedziemy szukac.
Wam tez zyczę udanego wypoczynku.
kim
Odkrywca
dzx

Nieprzeczytany postnapisał(a) kim » 15.06.2006 09:47

Dzięki, wiedziałem, że mogę liczyć na odpowiedź. Jeżeli "banda" Cromaniaców jest taka the best jak na tym forum to szykują się przecudnej urody wakacje :D
wejac
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wejac » 15.06.2006 09:54

Jedziemy trzeci raz z dziećmi, córka 6 lat syn 16 (na wózku inw.)
i zawsze w ciemno.Naprawde nie ma problemu.
Pozdrawiamy
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 15.06.2006 10:42

Że sie Twoja 1/2 ( piękna połówka) nie chce zgodzic to sie nie ma czemu dziwić. Moja ma to samo. Po jest ta druga(brzydsza) połówka aby stanąć na wysokości zadania i zapewnić "pięknej połówce" spokój ducha i życie bezstresowe. Tak jak pisza poprzednicy ... jechać w ciemno i nic a nic się nie przejmować. Kwater będzie "do wyboru, do koloru". Wspaniałych wakacji życzę.
kim
Odkrywca
dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) kim » 15.06.2006 13:29

stała się jasność 8) czas na same przyjemności. pzdr
mirnie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirnie » 15.06.2006 20:51

jazda w ciemno - dreszczyk emocji wprawdzie ja jeżdze pod namiot na camping to inaczej nie da rady tylko w ciemno.... można sobie zarezerwować pogode i temperature wody zawsze to robie przed wyjazdem , tak też radze nie zapomnij o tym ..
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 19.06.2006 18:45

kim napisał(a):Witam szanownych Cromaniaków,
Sytuacja jest okrutnie napięta, przeforsowałem plan wyjazdu do Cro, zebrałem odp. dane, walory, autko już sią grzeje - ale........chwilowy brak czasu tudziez inne obiektywne czynniki 8) spowodowały,że planowany wyjazd ok. 10 lipca jest wyjazdem w ciemno. Moja "lepsza" połówka (nie mylic z 1/2 l) nijak nie chce się zgodzić na wyjazd bez rezerwcji. Pytanie - jakie sa szanse trafienia kwatery dla 3 osób na 7 - 10 dni w Dlmacji: Split---Dubrownik?? Może szanowne Toowarzystwo wspomoże radą???
Pozdrawiam

:D Have a fine Trip , feel Your vacation , stay a CroManiac !!! :D

Iiiiiiiiiha! :D

p.s.
...jak ja Wam zazdroszcze ,ze juz niedlugo jedziecie.... :P

Powrót do Chorwackie ABC

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone