napisał(a) woka » 04.08.2007 08:23
Marzena .... żadnej rezygnacji z wyjazdu i z hotelu.
Jedziesz do hotelu czy do Chorwacji.
........ uswiadomię Cię, jedziesz na wczasy do Chorwacji i "śpisz" w hotelu. Hotel jest najmniej wazny, w zasadzie będziesz w nim po kilka godzin dziennie i będziesz w nim spać. Reszta na zewnątrz. Ja nie mam takich problemów, dla mnie najwazniejsze jest aby było blisko morza, widok na morze. Hotel może być "bylejaki" ( to nie mój hotel, ja tam tylko śpię). Byłem w super holelach i byłem w "bylejakim". Różnica dla mnie to tylko cena. Marmury, perskie dywany mnie najmniej interesują, ba, żeby nie zdjęcia to bym ich nawet nie zauważył. Nigdy na to nie zwracam uwagi, taki jestem. Jak jestem u kogoś w odwiedzinach ,nawet nie zapamietam wystroju domu, chyba ze jest ogólny bałagan. Bałagan zapamietuję. Standard - jest standardem, po co zaprzątać sobie głowę.
Znajdziesz sobie swój kamyk, swoją skałkę, swoją zatoczkę....... znajdziesz zadowolenie. Gwarancja 100 %.
Nie ma miejsc tylko brzydkich lub tylko ładnych. Najgorsze jest to, że jeszcze nie byłaś a już masz zepsuty humor. Nie czytaj tylko jedź.