Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Heeelllppp

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marzenag
Podróżnik
Heeelllppp

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 02.08.2007 21:30

Teraz to mnie przeraziliście z tym hotelem...aż tak żle??napiszcie coś więcej na ten temat jak najszybciej,bo...ja tam w sobote jadę!!!! 8O
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 02.08.2007 21:57

Zawsze masz wybór; może lepiej wycofać się w porę :?: :?: :?: W życiu niestety już tak jest; czasami można mieć trudności, ale pewnie dlatego że się je przewiduje... :papa:
Marzenag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 03.08.2007 12:17

majeczka napisał(a):Zawsze masz wybór; może lepiej wycofać się w porę :?: :?: :?: W życiu niestety już tak jest; czasami można mieć trudności, ale pewnie dlatego że się je przewiduje... :papa:

ja juz się nie wycofam!!!ty tez tam byłaś???
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 03.08.2007 17:33

Nie wiesz jak to w życiu już jest; w miarę jedzenia apetyt rośnie... Jednak może nie będzie aż tak źle. :lol: Sam hotel jest dość ciekawie usytuowany, bezpośrednio przy plaży w otoczeniu palm. W odległości 50 -70 m znajduje się tam plaża kamienisto-żwirowa. Pokoje raczej standardowe, wyposażone w balkony z widokiem na park. Do własnej dyspozycji masz: oczywiście oprócz plaży; basen, restaurację, night-bar, i baro-kawiarnię. Ponadto; salę gimnastyczną, saunę, czy korty. :lol: :lol: Wyżywienie oferują w formie bufetu, kawa, herbata, napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Leżaki i parasole oczywiście w cenie. Nie stresuj się, zyczę Ci bardzo przyjemnego wypoczynku. :papa:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 04.08.2007 08:23

Marzena .... żadnej rezygnacji z wyjazdu i z hotelu. :!: :!: Jedziesz do hotelu czy do Chorwacji. :?: ........ uswiadomię Cię, jedziesz na wczasy do Chorwacji i "śpisz" w hotelu. Hotel jest najmniej wazny, w zasadzie będziesz w nim po kilka godzin dziennie i będziesz w nim spać. Reszta na zewnątrz. Ja nie mam takich problemów, dla mnie najwazniejsze jest aby było blisko morza, widok na morze. Hotel może być "bylejaki" ( to nie mój hotel, ja tam tylko śpię). Byłem w super holelach i byłem w "bylejakim". Różnica dla mnie to tylko cena. Marmury, perskie dywany mnie najmniej interesują, ba, żeby nie zdjęcia to bym ich nawet nie zauważył. Nigdy na to nie zwracam uwagi, taki jestem. Jak jestem u kogoś w odwiedzinach ,nawet nie zapamietam wystroju domu, chyba ze jest ogólny bałagan. Bałagan zapamietuję. Standard - jest standardem, po co zaprzątać sobie głowę.
Znajdziesz sobie swój kamyk, swoją skałkę, swoją zatoczkę....... znajdziesz zadowolenie. Gwarancja 100 %.
Nie ma miejsc tylko brzydkich lub tylko ładnych. Najgorsze jest to, że jeszcze nie byłaś a już masz zepsuty humor. Nie czytaj tylko jedź. :!: :!:
Marzenag
Podróżnik
Czesc!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 13.08.2007 08:57

Jestem wŁasnie w hotelu adria...z ktorego pisze...ludzie!!!!!!!opanujcie sie...przeciez tu jest swietnie...co prawda cała droge sie martwiłam,bo przeczytałam te głupoty!!!!nie wiem o co wam chodzi!!!tu jest super!!
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 13.08.2007 10:00

Mówiłem (pisałem). Teraz masz przykład na własnej skórze że do wiadomości z forum i niektóych odpowiedzi należy podchodzic z dużą rozwagą a nawet je lekceważyć. :!: :!: :!:
Miłych i wspaniałych wczasów życzę. :D
Marzenag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzenag » 13.08.2007 19:06

Dziekuje..nie rozumiem tylko osob,ktore pisały tu takie bzdury!!!

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone