Anai napisał(a): i doszłam do wniosku, że bardzo łatwo w tej technice otrzeć się o kicz...
Ale próbuj/próbujcie !
pozdrawiam.
jan_s1 napisał(a):HDR-y? To może być fajna rzecz.
Ale nie zawsze.
Są dwie szkoły - jedni chcą robić tak, żeby nie można było poznać, że to HDR, a inni wydziwiają na całego, chociaż czasem bywa to wcale ładne.
jan_s1 napisał(a):smoki i Anai, napiszcie przy okazji jakim to było robione programem.
jan_s1 napisał(a):Na koniec taki HDR, który już pokazywałem jakiś czas temu na forum, ale na wszelki wypadek nie zaznaczyłem, że to HDR.
weldon napisał(a):arturac napisał(a):no to może powiedzcie laikowi jak to się robi oczywiście mowa o HDRach.
tak od początku do końca
Instalujesz sobie demo Machinery na początek ...
A potem już jest z górki ... zdaje się, że przez miesiąc
Anai napisał(a):A na koniec dochodzisz do wniosku, że to kicz i tandeta i dajesz se z tym spokój
arturac napisał(a):no to może tak na szybko, robione z jednego zdjęcia (zawsze mi się wydawało, że trzeba z 3 lub więcej)
ktoś coś skomentuje?
Anai napisał(a):arturac napisał(a):no to może tak na szybko, robione z jednego zdjęcia (zawsze mi się wydawało, że trzeba z 3 lub więcej)
ktoś coś skomentuje?
Mi się podoba, ale ja się nie znam
MZ, przy takim świetle, z nieba i tak byś pewnie wiele więcej nie wyciągnął, a reszta w/g mnie O.K.