kaszubskiexpress napisał(a):bylem,jest ok,pozniej poszukam i postaram sie jeszcze dzisiaj podac namiary
Dzięki, i przy okazji ile "śpiewali" za osobę?
Andrzej G napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):bylem,jest ok,pozniej poszukam i postaram sie jeszcze dzisiaj podac namiary
kaszubskiexpress napisał(a):Andrzej G napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):bylem,jest ok,pozniej poszukam i postaram sie jeszcze dzisiaj podac namiary
niestety posiałem gdzieś namiary,ale mogę napisać Tobie , że jadąc teraz(zakładam,że wybierasz się w najbliższym czasie)spokojnie znajdziesz tam miejsce w ciemno,bylem tam dwa razy w czerwcu i dwa razy byliśmy sami w pensjonacie.Jak dojechać zapewne wiesz.Informacja dla innych.Wjeżdżając do Bilje, kawałek za granicą,przy głównej ulicy po prawej stronie jest dość duży słup z informacjami o nazwach pensjonatów i strzałkami w lewo.Cała ta boczna ulica to same pensjonaty.Na wszystkich budynkach były informacje ,że są wolne miejsca.Zapłaciłem 30 euro za dwie osoby. Napisz kiedy wyjeżdżasz,może uda mi się wyrwać namiary od znajomego,któremu polecałem to miejsce.
Pozdrawiam.