Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hajduk Split

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mojekp
Croentuzjasta
Hajduk Split

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 11.09.2007 19:40

Witam!
Czy ma może ktoś jakieś info o klubie Hajduk Split i Torcid-zie
Bardzo spodobał mi sie hymn Hajduka - Dalmacjia
miejski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miejski » 11.09.2007 20:45

madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 11.09.2007 21:42

mojekp napisał(a):Witam!
Czy ma może ktoś jakieś info o klubie Hajduk Split i Torcid-zie
Bardzo spodobał mi sie hymn Hajduka - Dalmacjia

A mi się podoba jeden z napadziorów Hajduka :wink:
mojekp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 12.09.2007 08:36

Dzięki bardzo za info ale raczej chodziło mi o osobiste spotkania z kibicami Hajduka np. podczas wakacji lub tez wiem że jest kilka osób w Polce którzy od czasu do czasu są na meczach Hajduka. Informacje z netu też znalazłem bardziej chodziło mi o osobiste spotkania, zdarzenia itp ale mimo to dzięki
mojekp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 12.09.2007 09:00

Madzia mnie to sie podoba sposób kibicowania, tradycja i powszechność przywiązania Dalmacji do Hajduka. Będąc w tym roku Cro w widziałem tych
kibiców ich zbiórki i śpiewy fajnie sie prezentowali A praktycznie zjechałam prawie całe wybrzeże Dalmacji. Słyszałem też jak na jakieś imprezce śpiewali hymn Hajduka super to wszytko wyglądało. nawet moja żona która nie lubi piłki i kibicowania była pod wrażeniem.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 12.09.2007 13:24

Miałam okazję byc dwa razy na stadionie Hajduka. Pierwszy raz na meczu gdzie poraz pierwszy doznałam niesamowitej atmosfery. Faktycznie można powiedziec ,że dużo moglibyśmy się nauczyc od kibiców chorwackich. Tam w Splicie,zauważyłam że na mecze chodzą całe rodziny z malutkimi dziecmi...U nas to raczej nierealne i niecodzienny widok. Zabawa kibiców przednia, choc kibice Lecha na meczu też potrafią się bardzo ładnie a co najważniejsze kulturalnie bawic.
Drugi raz byłam rok pozniej na treningu Hajduka i to musiało mi wystarczyc w tym czasie bowiem nie rozpoczeli jeszcze ligii.
Pozdrawiam, wrzuc fotki jak masz z meczu.
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 12.09.2007 14:14

kibice są wszędzie
Obrazek
mojekp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 13.09.2007 13:09

Madzia z tym chodzeniem na mecze z dziećmi to nie do końca jest tak - jak widzisz mieszkam w Kielcach i tu też bywam na meczach Korony i to z dwójką małych dzieci 3 i 6 lat i nie miałem nigdy dziwnych sytuacji jedyne co to są okrzyki i przyśpiewki które nie zawsze powinny słuchać dzieci ale poza tym ok. Wiem że na Lechu jest też super no i ta tradycja której w Kielcach trochę brakuje ale próbuje by moje dzieci tworzyły już tą tradycje. Generalnie wydaje mi się że i u nas idzie to w dobrą stronę. Co do Hajduka i zdjęć to niestety nie posiadam ale postaram się poprawić i już w lipcu 08 to nadrobię.
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 15.10.2007 09:29

:roll:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone