-Katka- napisał(a):Dużo gadżetów Euro2012 jest w Empiku
O, dzięki!
Poszukam więc czegoś tamże właśnie
Iggy napisał(a):darek1 napisał(a):Kupcie facetowi czapkę z rogami w barwach Polski, a babce perukę biało-czerwoną. Do tego Zgrzewkę piwa Lech z Poznania euro 2012
Raczej żeby było neutralne narodowo, lub z chorwackim akcentem połączonym z logo Euro 2012
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Może w takim razie krawat (chorwacki "wynalazek") z logo Euro 2012...
Iggy napisał(a):Tego nie jestem pewien, czy byłby to własciwy gadżet, gdyż człek jest to młody - na oko lat nie więcej, niż 25 - więc może czuć awersję do tego fragmentu garderoby To po prostu syn "naczelnej dobrodziejki" wspólnie z nią prowadzący turystyczny biznes pod permanentną nieobecność gospodarza (z powodów mi całkowicie nieznanych).Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Może w takim razie krawat (chorwacki "wynalazek") z logo Euro 2012...
Myślałem wstępnie o fioletowym szaliku z logo Euro 2012, gdyż takowy w barwach Hajduka Split znajduje się w jego posiadaniu
Teska napisał(a):a tak swoja droga to mam pytanie..............dlaczego grzecznościowe prezenty trzeba dawac????
Teska napisał(a):a tak swoja droga to mam pytanie..............dlaczego grzecznościowe prezenty trzeba dawac????