leswac napisał(a):Kochani
Co kraj to obyczaj. Moi Gospodarze z Breli Stomarića dbają o domową atmosferę. Jadę w tym roku już po raz szósty pod ten sam adres. Zawsze mam gratisy podczas pobytu. W ciągu całego pobytu zawsze mamy darmową kolacja, darmowy obiad wszystko przyniesione i zastawione na balkonie na gotowo tylko siadać i jeść, kilka butelek lepszego winka, śliwowica, wiśniowica też przynajmniej po flaszce, owoce, czasem sardynki, ryby grilowane i słodkie deserowe dodatki. praktycznie codziennie coś mamy nowego dostarczone do pokoju. zawsze zabieram prezenty dla Gospodarzy. jednego roku był to kosz upomnikowy z wędliną , mocnymi polskimi trunkami, słodkim, suszonymi grzybami, miodem i takie tam, drugiego roku obrazek ręcznie malowany z widokiem poznańskiego ratusza (wisi na honorowym miejscu w pokoju Gospodarzy), i tak co roku coś wymyślam. w zeszłym roku zabrałem kieliszki do wina z polskiej huty szkła w Krośnie i coś mocniejszego niż wino......Gospodarze są zachwyceni.
Jak ktoś chce sprawdzić metę w Breli Stomarića wystarczy wejść w poniższy link :
https://www.brela-holidays.com/hr/
POLECAM !
Mój Ty Boże. Cóż za atrakcyjne i wymagające nie wiem ale wydaje mi się lizuskiego podejścia do sprawy. Toż w końcu nasz na Boga wynajmujący .Mój Ty boze cóż robić, cóż robić..