alutka9 napisał(a):ps. w realu pojawilo sie ozujsko z okazji euro 2012
gdzie???? pewnie tylko tam gdzie beda mecze a tak bym sie chetnie napila "swojego" piwa
Cesarica napisał(a):alutka9 napisał(a):ps. w realu pojawilo sie ozujsko z okazji euro 2012
gdzie???? pewnie tylko tam gdzie beda mecze a tak bym sie chetnie napila "swojego" piwa
alutka9 napisał(a):Cesarica napisał(a):alutka9 napisał(a):ps. w realu pojawilo sie ozujsko z okazji euro 2012
chyba w kazdym realu jest dostepne,na stronie reala mozesz sprawdzic w gazetce dla kibicow od 4-16 maja na przedostatniej stronie jest plan kilku rozgrywek na euro z flagami tych panstw i jako ostatni jest mecz Irlandia-Chorwacja i z tej okazji guiness i ozujsko polecam rowniez z meczu Hiszpania-Wlochy hiszpanskiego san miguela
woka napisał(a):Bocian napisał(a): Wg mnie jakiś prezent dla gospodarzy to miła rzecz.
Dobrze,że napisałeś "wg mnie"Bocian napisał(a):
Oczywiście dla gospodarzy których odwiedzamy po raz kolejny.
Po raz kolejny to jeszcze nie powód, ale "blisko i ciepło".
Wg mnie, jak zawiążą się zażyłe stosunki, przyjaźń- wówczas to już rutyna.
Leon napisał(a):...Natomiast chorwaci wprost uwielbiaja sliwki w czokoladzie. FANTASTIKO TOTALIS. NA prawde.
Delicije sa u nas znane od 1981 roku. Naziwalo sie to Jaffa biscuit. Jadle to 4 lata jak bile w szkole sredniej co drugi dzien. Od wtedi nie nawidze ich.
Ptasie mleczko jest popularne w Chorwacji ale z powodu nazwi. Jednak malo ludzi spotkale ktory bili zachwiconi tak jak šliwkamy....
KrystekX napisał(a):Ja się założyłem z właścicielem w Plitvicach że jeśli Chorwaci wejdą do ćwierćfinału euro to płace połowę umówionej stawki:) Poszedł na to:)
syrop napisał(a):Wiśniówka Soplicy lub Cytrynówka Lubelska będzie w sam raz.