wikol napisał(a):A ja chciałbym mieć taką pracę w czasie której można siedzieć non stop na forum
I mieć tysiące postów. Wtedy życie miałoby sens.
Chcesz o tym porozmawiać?
wikol napisał(a):Uczyłem się i to za dużo i dlatego nie mam czasu na pisanie na forum.
Bocian napisał(a):Moim zdaniem nie można "uczyć się za dużo". Nigdy nie pozna się wszystkiego...........
Bocian napisał(a):...... prace taka aby mu było najlepiej. ......
Bocian napisał(a):...... Ja mam dużo wolnego czasu i mam w pracy to za co inni płacą niezła kasę....
Bocian napisał(a):............. Są wakaty, nie ma problemu, można się przyjmować.
lm648 napisał(a):".............. to widać, słychać i czuć" w treści Twoich postów poszczególnych tematów
lm648 napisał(a):czyli ?, na jakim etacie jesteś "siłowym" czy "umysłowym" ?
po prezentowanej kulturze wypowiedzi sądzę, że "siłowym", jak się mylę to sprostuj
lm648 napisał(a):I to za czyje pieniądze? śmiem twierdzić, że za "pieniądze podatnika"
Uważaj jak "podatnik" wraz z Twoim przełożonym dowie się, że w "godzinach służbowych" nic nie robisz a ponadto na "służbowym PC-cie" klepiesz "swoje mądrości" na forum urlopowym, wówczas może odciąć Ci "ryj od koryta" i skierować na "stałe wolne"
lm648 napisał(a):Zapodaj w jakim resorcie (stawiam na Policję ze względu na wacaty-tam zawsze są). Mam paru znajomych może zdecydują się ze względu na prezentowane przez Ciebie pozytywne walory takiej pracy.
Osobiście mnie nie interesuje jestem na "etacie" na którym już "nic nie muszę"
wikol napisał(a):Rozumiem jak by dali gratisową noc po 14 noclegach - to co innego.
wikol napisał(a):W Polsce jest tak że:
- niektórzy "chodzą do pracy"
- niektórzy chodzą pracować.
A tak wracając do tematu, zgadzam się z kolegą lm648. To tylko ich PR w postaci prezencików.
Rozumiem jak by dali gratisową noc po 14 noclegach - to co innego.
Mi Chorwat zaproponował piwko na początek i kawę. Ale to nie wysiłek skoro zostawiłem tam prawie 800 EUR
Bocian napisał(a):............Podchodzę do tego w ten sposób, że nie muszą dawać, bo i tak zapłacone.
lm648 napisał(a):Bocian napisał(a):............Podchodzę do tego w ten sposób, że nie muszą dawać, bo i tak zapłacone.
I tu popieram Cię po raz pierwszy
a z tym "Synkiem" to daj se spokój (mam starszy PESEL) mów mi "Panie wujku lub wuju" (do wyboru)
Zaraz powiesz, że na Pana to trzeba wyglądać, bez obaw