jara napisał(a):Bocian napisał(a):kemilia napisał(a):o kurka nie widziałam chyba czegoś takiego na żywo
- wiesz Bocian, w jakim większym markecie mogę takie cudeńko otrzymać ?
Moim zdaniem w każdym.
W Obi też?
Tak, na stoisku z trutkami na mszyce
jara napisał(a):Bocian napisał(a):kemilia napisał(a):o kurka nie widziałam chyba czegoś takiego na żywo
- wiesz Bocian, w jakim większym markecie mogę takie cudeńko otrzymać ?
Moim zdaniem w każdym.
W Obi też?
kemilia napisał(a):sam_fischer napisał(a):Śliwki w czekoladzie + Krupnik
Tradycyjny ( biały ) krupnik ?
kemilia napisał(a):jara napisał(a):kemilia napisał(a):Dziękuję za wskazówki, zwłaszcza te o OBIBocian napisał(a):Tak, na stoisku z trutkami na mszyce
To był żart Nie szukaj tam
Rozczarowałeś mnie
Miałam zamiar po pracy skoczyć
split_nonstop napisał(a):Witajcie według mnie jak jedziecie i są starszi gospodarze to kupcie im jakaś książke o Polsce (widziałem gdzieś po Chorwacku w Warszawie) Empik? A jak młodsi to dobra butelka i wędliny
Igor.
JackDaniels;) napisał(a):split_nonstop napisał(a):Witajcie według mnie jak jedziecie i są starszi gospodarze to kupcie im jakaś książke o Polsce (widziałem gdzieś po Chorwacku w Warszawie) Empik? A jak młodsi to dobra butelka i wędliny
Igor.
W zeszłym roku dla mojego gospodarza zestaw 3 ramek foto na zdjęcia z Ikara,6 butelek piwka Lwówek,Zamkowe,Kasztelan album o Dolnym Śląsku dla gospodyni likier jajeczny,wiśniówka,śliwki w czekoladzie i trochę tam słodyczy wszystko z Krakowskiego Kredensu w tym roku zestaw jak w zeszłym tylko już bez ramek i albumu z dodatkowym zamówieniem złożonym przez gospodarzy- słoiczki mięsne ze Spichlerz Rusiecki po jednym z każdego rodzaju,wędzony zakopiański oscypek,musztarda sarepska,i swojskie wędliny
kemilia napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):split_nonstop napisał(a):Witajcie według mnie jak jedziecie i są starszi gospodarze to kupcie im jakaś książke o Polsce (widziałem gdzieś po Chorwacku w Warszawie) Empik? A jak młodsi to dobra butelka i wędliny
Igor.
W zeszłym roku dla mojego gospodarza zestaw 3 ramek foto na zdjęcia z Ikara,6 butelek piwka Lwówek,Zamkowe,Kasztelan album o Dolnym Śląsku dla gospodyni likier jajeczny,wiśniówka,śliwki w czekoladzie i trochę tam słodyczy wszystko z Krakowskiego Kredensu w tym roku zestaw jak w zeszłym tylko już bez ramek i albumu z dodatkowym zamówieniem złożonym przez gospodarzy- słoiczki mięsne ze Spichlerz Rusiecki po jednym z każdego rodzaju,wędzony zakopiański oscypek,musztarda sarepska,i swojskie wędliny
JackDaniels- poleciałeś na bogato bossko