No to dawaj, dawajtony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Piękna seria górskich krajobrazów .
Trochę ich teraz będzie, ponieważ spędzimy tu trochę czasu
mysza73 napisał(a):No to dawaj, dawajtony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Piękna seria górskich krajobrazów .
Aglaia napisał(a):Fajnie, że jest kolejna relacja z Gruzji - to piękny kierunek i zawsze miło popatrzeć, powspominać i zobaczyć co się zmieniło.
Widzę, że drogi w Gruzji przez 10 lata znacząco się poprawiły a jeszcze planowany tunel omijający Przełęcz Krzyżową. To będzie luksus . Mentalność kierowców niekoniecznie uległa zmianie - chociaż mój mąż po przejechaniu pewnie kilku milionów km na prawie wszystkich kontynentach (poza Ameryką Pn i Antarktydą) twierdzi, że drogi drogami ale najwięcej wariatów na drogach spotkał w Chorwacji i mimo zaliczanych kilometrów, w kolejnych mniej lub bardziej dziwnych krajach zdania od ponad 15 lat nie zmienił...
No dobra, dobratony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):No to dawaj, dawajtony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Piękna seria górskich krajobrazów .
No czekaj, czekaj, bo ludzie nie nadążą czytać ..... i komentować
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):No to dawaj, dawajtony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Piękna seria górskich krajobrazów .
No czekaj, czekaj, bo ludzie nie nadążą czytać ..... i komentowaćAglaia napisał(a):Fajnie, że jest kolejna relacja z Gruzji - to piękny kierunek i zawsze miło popatrzeć, powspominać i zobaczyć co się zmieniło.
Widzę, że drogi w Gruzji przez 10 lata znacząco się poprawiły a jeszcze planowany tunel omijający Przełęcz Krzyżową. To będzie luksus . Mentalność kierowców niekoniecznie uległa zmianie - chociaż mój mąż po przejechaniu pewnie kilku milionów km na prawie wszystkich kontynentach (poza Ameryką Pn i Antarktydą) twierdzi, że drogi drogami ale najwięcej wariatów na drogach spotkał w Chorwacji i mimo zaliczanych kilometrów, w kolejnych mniej lub bardziej dziwnych krajach zdania od ponad 15 lat nie zmienił...
No ja może za mało razy byłem w Cro, chyba 5 do kupy. Podtrzymuję jednak to, co pisałem wcześniej - ciężko się jeździ w Gruzji, no chyba, że wszędzie autostrady zrobią
I porządne poświetlenie, aby leżące na środku drogi krowy i psy było widać
piotrf napisał(a):Świat robi się mały przez to unowocześnianie i wygładzanie dróg , przy okazji wiele atrakcji znika z mapy Europy , lub zastępowane jest przez luksusowe hotele i pensjonaty . . .
Oglądajmy więc piękne zdjęcia jakimi dzieli się z nami Tony
Pozdrawiam
Piotr
_Piotrek_ napisał(a):Piękną pogodę mieliście na przełęczy i pod pomnikiem, widoki na okolice są rewelacyjne no i turystów też nie brakowało.
Dawigs napisał(a):Góry się zaczynają, pięknie Świetnie, że pogoda dopisywała .