Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Grudzień 2010 - co polecacie??

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 24.12.2009 10:03

Tej ale masz wyprzedzenie z tym urlopem ;)
Jak chcesz jechać tą swoją ciężarówą to do MAroka chyba samolot wyjdzie taniej :twisted:
piter83pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 24.12.2009 13:21

Ja bym pojechał autem - przez Bałkany - Bośnia, Czarnogóra, Albania i do Grecji - może jakiś pobyt. Jak masz terenówkę to możesz mieć naprawdę niesamowitą wyprawę. Potem z Grecji do Turcji i objazd Morza Czarnego na około i powrót do Polski. Zawsze to ciekawsza przygoda niż all-in w hotelu w Sharm :)
Pozdrawiam
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 27.12.2009 19:42

jednego z największych pickapów (nie w polsce) można uznać za auto terenowe:).. jak by co to mam 6 kół 8) mam 4x4 plus 4x4 z dyferencjałem
Maciej przecież on nie pali aż tak dużo....
co do dalekosiężnych planów.... no wiesz jakoś trzeba sobie życie układać... chcesz sie dołączyć to nie ma problemu 8)
wojtekant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtekant » 04.01.2010 23:06

piter83pl napisał(a):Ja bym pojechał autem - przez Bałkany - Bośnia, Czarnogóra, Albania i do Grecji - może jakiś pobyt. Jak masz terenówkę to możesz mieć naprawdę niesamowitą wyprawę. Potem z Grecji do Turcji i objazd Morza Czarnego na około i powrót do Polski. Zawsze to ciekawsza przygoda niż all-in w hotelu w Sharm :)
Pozdrawiam

też bym pojechał, ale przez Chorwację, przynajmniej od Zadaru jadąc wybrzeżem nie oglądałbym już śniegu tylko ładne widoki, a i temperatury całodobowo plusowe by były :)
hmm, właśnie wróciłem z Chorwacji (Riviera Makarska, Dubrownik) i trochę MNE (Boka Kotorska) i BiH (Mostar) i temperatury oscylowały wokół 15 stopni (niezależnie od pory dnia czy nocy były praktycznie niezmienne)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 04.01.2010 23:12

Obrazek

A może do Syrii--moje marzenie powrócić tam. Listopad 1960 r
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 06.01.2010 14:43

Macieju Syria odpada ze względu na problemy z dieslem i dziwne przepisy przy wjeździe (patrz opłaty za auto diesla).

Kraj piękny a Twoje wspomnienia śledze od poczatku
piter83pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 06.01.2010 15:58

Do truck'ów mam sentyment - mieszkałem trochę na wsi na południu usa:) Jeździłem sporo f150 '78 rok znajomego, co prawda nie po Polsce ale bardzo fajnie go wspominam. Skrzynia 3 biegowa, niesamowity dźwięk v8 i ta wolnoobrotowa charakterystyka... do tego zapach spalin ;) było to.. 429 cu czyli 7.1 l ;)
A Twój to pewnie king cab, long bed i do tego jak to pieszczotliwie mówili moi znajomi dully ;)
Pozdrawiam
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 06.01.2010 19:34

piter83pl napisał(a):A Twój to pewnie king cab, long bed i do tego jak to pieszczotliwie mówili moi znajomi dully ;)
Pozdrawiam

z Muflonem na masce 8)
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Grudzień 2010 - co polecacie?? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone