olixon napisał(a):Witam....może pytanie banalne...ale nie wiemy jak zaplanować naszą podróż o której wyjechać itp...Wyjeżdzamy z Grudziądza a jedziemy do na wyspę Ciovo...Ile orientacyjnie zajmie nam taka podróż???Chcemy jechać przez Austrię itp...żeby drogi były okej...Patrzyłem w szukajce ale każda szukajka mnie nie lubi i wywale pfe odpowiedzi;)
olixon napisał(a):Witam....może pytanie banalne...ale nie wiemy jak zaplanować naszą podróż o której wyjechać itp...Wyjeżdzamy z Grudziądza a jedziemy do na wyspę Ciovo...Ile orientacyjnie zajmie nam taka podróż???Chcemy jechać przez Austrię itp...żeby drogi były okej...Patrzyłem w szukajce ale każda szukajka mnie nie lubi i wywale pfe odpowiedzi;)
consett0805 napisał(a):Skoro jest was dwóch kierowców i macie przetestowane takie odcinki to niema problemu pokonacie to raz dwa. Nie ukrywam jeździłem też do UK i autostrady są dość nużące. Może lubicie podróże po autostradach z tego wynika po zaplanowaniu trasy, że chcecie jak najwięcej po autostradach proponuję dla nas Grudziądzan abyście wybrali opcję przez Niemcy do granicy Świecko i dalej na południe to około 250-300km dalej ale przez Polskę do Cieszyna jest 516km do Świecka 400 z małym kawałkiem. Więc dla tych co lubią tylko autostrady ta opcja najlepsza dla wytrwałych kierowców.
My już w piątek 25 kierunek Chorwacja w takim razie powodzenia
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi