Cudne zdjęcia i co bardzo mi się podobało - prawie pusta Punta Rata i szczyt Sv. Jury
Pozdrawiam
Piotr
mchrob napisał(a):Zdjęcia są piękne - takie prześwietlenie fajnie oddaje klimat tego dnia. Fotografia nie musi być idealna technicznie, ważne że potrafi zagrać na emocjach.
megidh napisał(a):Też jeszcze tam nie byłam, chociaż raz było blisko. Mieliśmy tam iść na nogach, ale pogoda pokrzyżowała nam plany.
Mam nadzieję, że kiedyś tam dotrzemy, chociaż na nogach to się tam już nie będę wybierać.
piotrf napisał(a):Cudne zdjęcia i co bardzo mi się podobało - prawie pusta Punta Rata i szczyt Sv. Jury
mchrob napisał(a):Posezonowe wyjazdy są fajne bo pozwalają odwiedzić miejsca, do których nie mam ochoty latem się zbliżyć.
Też pod kamieniem się pierwszy raz pojawiłem w listopadzie zeszłego roku. Pogoda też była taka słoneczna jak Wam się trafiła, z tą różnicą że początkiem listopada było jeszcze kilku plażowiczów.
wiolek_lp napisał(a):maslinka
W Breli byłam tylko raz i można powiedzieć, że był to bieg do kamyczka Było to w marcu i wiała taka bura, że głowę urywało, dzień był pochmurny, i tak naprawdę poszłam tam, żeby to miejsce " zaliczyć "
wiolek_lp napisał(a):
Strasznie zazdroszczę wjazdu na Sv. Juri, my mieliśmy w planach, ale jak już pisałam wcześniej, przez awarię auta nie było szans A widoki mieliście cudowne, to był świetny pomysł jechać tam na zachód słońca
wiolek_lp napisał(a):Zdjęć prawie nie mam, ale filmik się uchował
maslinka napisał(a):Właśnie jakiejś kosmicznie mocnej bory najbardziej obawiałam się przed naszym grudniowym wyjazdem
maslinka napisał(a):Wow! Filmik jest genialny! Ale też trochę przerażający Cieszę się, że Skywalk był zamknięty, bo "musiałabym" chodzić po szkle
wiolek_lp napisał(a):maslinka napisał(a):Właśnie jakiejś kosmicznie mocnej bory najbardziej obawiałam się przed naszym grudniowym wyjazdem
Ja chyba takiej jak wtedy nie widziałam nigdy
te kiero napisał(a):Brela wyszła Ci super.
Tak szczerze to była brana pod uwagę zamiast Vrsaru razem z zimowymi Plitwicami po drodze, ale wygrało bliższe miejsce no i na kamerce można było zobaczyć, że Plitwice nie w śniegu. Może następnym razem.
mchrob napisał(a):No, słoneczko dało pokaz Księżyc również.
piotrf napisał(a):Magicznie
robines napisał(a):Świetne warunki mieliście na Jurku, piękne fotki. Lubicie góry więc polecam Wam wyjście z buta. Z Makarskiej szlak jest całkiem przyjemny i trudny tylko w pierwszej fazie(strome piargi). No i ta pustka na szlaku nawet w lipcu czy sierpniu...bezcenna.
AgaGy napisał(a):Cudowne widoki