Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Grudniowa wizyta u Grgura Ninskiego

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 28.06.2024 11:24

maslinka napisał(a):Na początku tego odcinka muszę wspomnieć, że jestem z tych, którzy nie przypisują nocy z 31 grudnia na 1 stycznia jakichś magicznych mocy ;), a sposób spędzania sylwestra nie ma dla mnie dużego znaczenia.

Nie lubię sylwestra ale dla takiego w Chorwacji (tylko bez dancingów) zrobiłbym wyjątek :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 28.06.2024 18:54

empire13 napisał(a):Dziękuję za kolejną świetną relację.
Teraz jeszcze bardziej chcę odwiedzić Chorwację po sezonie.

Cieszę się :D

Kapitańska Baba napisał(a):Dzięki za ten grudzień w Cro, było cieplutko i słonecznie :hearts:

Dziękuję za Twoje towarzystwo :D

empire13 napisał(a):
maslinka napisał(a):Na początku tego odcinka muszę wspomnieć, że jestem z tych, którzy nie przypisują nocy z 31 grudnia na 1 stycznia jakichś magicznych mocy ;), a sposób spędzania sylwestra nie ma dla mnie dużego znaczenia.

Nie lubię sylwestra ale dla takiego w Chorwacji (tylko bez dancingów) zrobiłbym wyjątek :)

:D
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 30.06.2024 18:13

Czekałam z niecierpliwością na Waszego Sylwestra w Splicie, nie zdając sobie sprawy z tego, że po nim będzie już KONIEC.
Szkoda, ale wszystko co dobre, kiedyś się kończy.
Dzięki Twojej relacji wiem, że zimowy wyjazd do Chorwacji może być świetnym rozwiązaniem dla tych, którzy nie jeżdżą na nartach, a ja się do takich zaliczam. Może kiedyś skorzystam z Twoich doświadczeń.
I dzięki za relację.
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 08.07.2024 08:12

Dziękuję również za relację, super że nie zrezygnowałaś z jęk napisania. Bardzo sympatyczny sylwester. :) A jeszcze lepsza pogoda, która pozwoliła odpocząć od tej w Polsce. Marjan jak zawsze zachwycający! Ja zdecydowanie polecam odwiedzenie jego dalszej części. :papa:
croktoś
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) croktoś » 09.07.2024 09:55

Hvala za kolejną relację,taki sylwester to ja rozumiem :tak:
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 15.07.2024 19:28

Dziękuję bardzo za relację :proszedzieki: . Kusi mnie, żeby zrobić sobie podobną grudniową wycieczkę :) . Patrzyłam nawet na loty do Splitu, ale żadna okazja jeszcze się nie pojawiła. Ziarenko wykiełkowało ;)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 19.07.2024 15:46

megidh napisał(a):Czekałam z niecierpliwością na Waszego Sylwestra w Splicie, nie zdając sobie sprawy z tego, że po nim będzie już KONIEC.
Szkoda, ale wszystko co dobre, kiedyś się kończy.

Niestety, tak właśnie jest. Po sylwestrze musieliśmy wracać.

megidh napisał(a):I dzięki za relację.

A ja dziękuję za Twoje towarzystwo :)

pomorzanka zachodnia napisał(a):Dziękuję również za relację, super że nie zrezygnowałaś z jęk napisania.

Było blisko ;)

pomorzanka zachodnia napisał(a):Marjan jak zawsze zachwycający! Ja zdecydowanie polecam odwiedzenie jego dalszej części. :papa:

Tak, zdajemy sobie sprawę, że jest tam sporo ciekawych miejsc. Następnym razem :D

croktoś napisał(a):Hvala za kolejną relację,taki sylwester to ja rozumiem :tak:

Też się nam taki sylwester podobał :mg:

wiola2012 napisał(a):Dziękuję bardzo za relację :proszedzieki: . Kusi mnie, żeby zrobić sobie podobną grudniową wycieczkę :) .

Szczerze polecam :D

wiola2012 napisał(a):Ziarenko wykiełkowało ;)

Bardzo się cieszę :mg:

W nocy wróciliśmy z kolejnych CROwakacji :D Niestety, ze względu na chorobę w rodzinie, skróciliśmy wyjazd o 3 dni. Życie...

Mimo wcześniejszego powrotu, wakacje spędzone na dwóch zupełnie odmiennych chorwackich wyspach - na Lošinju (i Cresie przy okazji) oraz na Korčuli, były wspaniałe 8)

Nie wiem, czy uda mi się tym razem napisać relację (wiem, często tak pisałam ;)). Tym razem jednak mogę faktycznie nie mieć czasu albo nastroju... Z drugiej strony jakaś odskocznia mi się przyda i być może się uda.

Pozdrawiam serdecznie :papa:
crooopka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) crooopka » 22.07.2024 09:49

Świetna to była relacja i mega inspiracja... może kiedyś ;)
Także dziękuję za nią i mam nadzieję, że jednak uda Ci się pisać kolejne.
Wszystkiego dobrego!
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 22.07.2024 11:09

Dziękuję za grudniową Chorwację. Było naprawdę inspirująco :hearts: I znakomicie oddałaś ten świąteczno - noworoczny klimat :serduszka:
Przykro mi z powodu choroby i wcześniejszego powrotu..... Niestety to jest coś, co też spędza mi sen z powiek od jakiegoś czasu....życie jest nieprzewidywalne :nie: Tym większa wdzięczność, że w tym roku znowu udało się nam spędzić kolejne wakacje w Cro :tak: Życzę dużo zdrowia, wszystkiego dobrego i cieszę się, że mimo wszystko wyjazd był udany :przytul:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 22.07.2024 11:27

crooopka napisał(a):Świetna to była relacja i mega inspiracja... może kiedyś ;)
Także dziękuję za nią i mam nadzieję, że jednak uda Ci się pisać kolejne.
Wszystkiego dobrego!

Dzięki za miłe słowa i za życzenia :D

Również życzę wszystkiego, co najlepsze :D

agus78 napisał(a):Dziękuję za grudniową Chorwację. Było naprawdę inspirująco :hearts: I znakomicie oddałaś ten świąteczno - noworoczny klimat :serduszka:

Bardzo się cieszę, że Ci się podobało :D

agus78 napisał(a):Przykro mi z powodu choroby i wcześniejszego powrotu..... Niestety to jest coś, co też spędza mi sen z powiek od jakiegoś czasu....życie jest nieprzewidywalne :nie: Tym większa wdzięczność, że w tym roku znowu udało się nam spędzić kolejne wakacje w Cro :tak: Życzę dużo zdrowia, wszystkiego dobrego i cieszę się, że mimo wszystko wyjazd był udany :przytul:

Dziękuję bardzo :cmok:

Teść, bo to on jest chory, na szczęście już w miarę "ogarnięty" :)
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 22.07.2024 11:39

maslinka napisał(a):
Teść, bo to on jest chory, na szczęście już w miarę "ogarnięty" :)

Cieszę się :tak:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży