Śnieg nad Adriatykiem... rozwaliłaś system
Jakby te zdjęcia pokazać turystom chcącym się w tym roku latem wybrać do Dalmacji...
ziemniak napisał(a):Śnieg nad Adriatykiem... rozwaliłaś system
ziemniak napisał(a):Jakby te zdjęcia pokazać turystom chcącym się w tym roku latem wybrać do Dalmacji...
maslinka napisał(a):ziemniak napisał(a):Śnieg nad Adriatykiem... rozwaliłaś system
Dla nas to też była nowośćziemniak napisał(a):Jakby te zdjęcia pokazać turystom chcącym się w tym roku latem wybrać do Dalmacji...
Jak na grudzień, śniegu było na szczycie raczej stosunkowo niewiele
te kiero napisał(a):W środkowej Istrii spotkaliśmy sytuację, jak dzieci bawiły się łachą śniegu pod lasem, widać, że specjalnie tam mama ich zabrała. Radochę miały taką jakby pierwszy raz widziały śnieg.
te kiero napisał(a):Maslinka przetarła zimowy szlak na Jurka Pierwsze Cro.plowe zimowe wejście/wjazd
To samo na Fuerteventura... Zaskoczyło mnie to...ziemniak napisał(a):Jak byłem miesiąc temu w Panamie to w każdej miejscowości można było spotkać lśniące nazwy miejscowości.
ziemniak napisał(a):Lodowisko to taka egzotyka. Jakby ktoś mi powiedział, że na wybrzeżu można pojeździć na łyżwach to bym chyba nie uwierzył.
piekara114 napisał(a):Widzę, że trend w napisy miejscowości dotarł i do Chorwacji. Tu Makarska, a ostatnio, w którejś relacji, wiedziałam Jelsa (choć literki jakieś takie chude były).
ziemniak napisał(a):Nie zwróciłem wcześniej na to uwagi, ale wychodzi na to, że jest to dobra reklama. Zdjęcia z ładnymi napisami trafiają w różne miejsca w internecie i pewnie na faciebuka @maslinka?
piotrf napisał(a):Gratulacje za zimowego Jurka
piotrf napisał(a):Twoja grudniowa , nocna Makarska z lodowiskiem i rozświetlona świątecznymi iluminacjami bardzo mi się podoba , chyba przyszedł czas , żeby dać jej kolejną szansę posezonową . . .
helen napisał(a):Cudnie, my w tym znowu byliśmy w lutym. Trafiliśmy na 2 tygodnie cudownej słonecznej pogody. Od Splitu po Dubrownik. Boże Narodzenie w Chorwacji jeszcze przed nami. Pozdrawiam serdecznie
piekara114 napisał(a):Blue flag są mi znane, się white
Powrót do Nasze relacje z podróży