Przyszedł czas na Žitną.
Marsallah napisał(a):To nie dwie Orlanduse, tylko Orlandusa (po prawej), a po lewej najlepsza plaza calej Korculi - Bratinja Luka! Masz ja też na kolejnych zdjeciach, z samej plaży.
Marsallah napisał(a):Też mnie ciekawi dokąd ta łódka dalej płynęła...wydawało mi się, że Badija jest najciekawszą wysepką w pobliżu miasta Korćula. Właśnie - jest tam coś na tej Badiji? Warto poświęcić na nią parę godzin? Bo myśmy w tym roku byli w okolicy, aleśmy odpuścili...
CROnikiCROpka napisał(a):Piękne zdjęcia
CROnikiCROpka napisał(a):Marsallah napisał(a):Też mnie ciekawi dokąd ta łódka dalej płynęła...wydawało mi się, że Badija jest najciekawszą wysepką w pobliżu miasta Korćula. Właśnie - jest tam coś na tej Badiji? Warto poświęcić na nią parę godzin? Bo myśmy w tym roku byli w okolicy, aleśmy odpuścili...
Jak się nie mylę, to łodka do Lumbardy płynęła.
Badija ładna, ale na parę h, cały dzień można się zanudzić. My byliśmy od 13 do 16 i starczyło, aby popływać, obejść i jeszcze nagrać filmik
nosekdomin napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Piękne zdjęcia
Dziękujemy bardzo
Naprawdę piękne zdjęcia z Korculi ma minimartini. Zresztą serdecznie ja pozdrawiamyCROnikiCROpka napisał(a):Marsallah napisał(a):Też mnie ciekawi dokąd ta łódka dalej płynęła...wydawało mi się, że Badija jest najciekawszą wysepką w pobliżu miasta Korćula. Właśnie - jest tam coś na tej Badiji? Warto poświęcić na nią parę godzin? Bo myśmy w tym roku byli w okolicy, aleśmy odpuścili...
Jak się nie mylę, to łodka do Lumbardy płynęła.
Badija ładna, ale na parę h, cały dzień można się zanudzić. My byliśmy od 13 do 16 i starczyło, aby popływać, obejść i jeszcze nagrać filmik
Dokładnie na parę godzin fajnie. Obeszliśmy wyspę dookoła bo nie wierzyliśmy że to jest ta jedyna piękna plaża o której wszyscy mówili. Myśleliśmy że gdzieś jest inna . Ale nie było tak źle. Wkurzający byli ludzie na motorówkach i innych łódkach którzy przypływali na 1h stali sobie w centrum najlepszego widoku wszystko zasłaniali, raz zeszli do wody i tyle. Zdjęcia robiłem na czas gdy jedna odpłynęła a druga przypłynęła.
CROnikiCROpka napisał(a):O proszę, wracaliśmy razem? 01.09 płynęliście na Prozid ?
Ni cholery Was nie pamiętam. Czas na lepsze okulary
Powrót do Nasze relacje z podróży