Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Grillowanie na campingach

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darrou
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 25.06.2005 19:23

Słyszałem że są campy na których nie wolno grillować. :cry: :cry: :cry:

Cz znacie takie? Chciałbym je ominąć.

Dzięki i POZDR
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 25.06.2005 20:31

Nie spotkałem osobiście takich.
Zawsze obok wezła sanitarnego w formie zabudowanej lub zabezpieczonej kamieniami są wydzielone miejsca do grillowania.
Czasami spotyka się betonowe duże grille np. ("Dole" Żivogośće)
Chrobry
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Chrobry » 26.06.2005 20:16

Witam !

To znaczy, że obok swojego namiotu nie można rozpalać wieczorkiem grila a tylko w wyznaczonych miejscach ?
Mayhem
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mayhem » 26.06.2005 22:49

niestety zwykle nie wolno grillowac przy namiocie, ale z tego co zauwazylem, to tylko polakom. Sam spotkalem sie kilka razy, ze sposrod kilku grilli w okolicy, obsluga przychodzila tylko do nas, i zabraniano grillowania, pomimo ze np. wlosi grillowali w najlepsze tuz obok.
robi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robi » 27.06.2005 10:33

nie spotkałem szykan ze wzgledu na narodowosc. Natomiast normalne jest chyba, że na sznujacym klientów kempie nie pozwalaja palic ognia pomiedzy namiotami. Po pierwsze ryzyko pozaru, po drugie smród. Na wyznaczonych miejsach można kopcic do woli.
Pozdrawiam
marlon
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marlon » 27.06.2005 21:24

Camp Jezevac na KRKu wokol mojego namiotu wszyscy grilowali
Camp duzy 2000 miejsc
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 28.06.2005 11:59

tam gdzie jezdzilem nie bylko takowych zakazow
jedynie chlopaki pilnowali jak wiała bora

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone