JoannaG napisał(a):Na razie jest to plan na "za jakiś czas", na pewno nie w tym roku i pewnie nie w przyszłym... więc na razie pytań brak
No może poza jednym:
która z tych dwóch wysp bardziej Wam się podobała ?
KOL napisał(a):maddalena napisał(a):piękne miejsca, dziś pokażę mężowi, może uda się go namówić na wakacje za rok. Czekam na Grecję
Dopiero teraz zauważyłem, Legnica moje miasto rodzinne.
Pozdrawiam
KOL napisał(a):JoannaG napisał(a):Na razie jest to plan na "za jakiś czas", na pewno nie w tym roku i pewnie nie w przyszłym... więc na razie pytań brak
No może poza jednym:
Kefalonia, Zakyntos przeżywa teraz najazd polskich turystów. Zresztą z Kefalonii na Zante,Itakę czy Lefkadę można zrobić sobie wycieczki.
Pozdrawiam
PAP napisał(a):KOL,
Jak rozumiem 'kobiety i dzieci' plażowały na tej małej plaży tuż przy hotelu ... czy bliskość drogi nie była dla nich zbyt uciążliwa ? ... żywiły się w hotelu ? ... jeśli tak, to jakie wrażenia cenowo / smakowe ? ... prąd był cały dzień czy były też przerwy ?
Wracając na chwilę do MNE ... jak dla mnie pomysł zrobienia sobie bazy w Kotorze bomba ... miałem różne koncepcje, ale teraz już wiem na pewno, że 'ściągnę z Ciebie' ... co się tyczy drogi z mauzoleum Niegosa do Boki ... czy możesz napisać bardziej precyzyjnie, może wizualizując to za pomocą zdjęcia, w którym miejscu odbiliście w prawo, aby nie zjechać ponownie do Cetinje ...
Z góry dzięki za odpowiedzi ...
Pozdrawiam,
PAP
JoannaG napisał(a):KOL napisał(a):JoannaG napisał(a):Super wyprawa
Też za 2,3lata planujemy takie wakacje tyle, że celem mają być Wyspy Jońskie
Byłem trzy lata z rzędu na Wyspach Jońskich(Zakynthos + 2 razy Kefalonia) jeśli potrzebujesz jakieś info, pisz.
Pozdrawiam Serdecznie
Na razie jest to plan na "za jakiś czas", na pewno nie w tym roku i pewnie nie w przyszłym... więc na razie pytań brak
No może poza jednym:
Powrót do Nasze relacje z podróży