KOL wielki szacun za taką wyprawę !!
Pozdrawiam
KOL napisał(a):krbaton napisał(a):8O KOL wielki szacun za taką wyprawę !!
Pozdrawiam
Dzięki, ja właśnie oglądałem Twoje zdjęcia z Plitvic, bardzo fajne. Ja też spędzałem kiedyś wakacje w Orebiciu przy okazji swojej pierwszej wizyty w Cro.
Pozdrawiam
meeg napisał(a):KOL, nie będę oryginalna pisząc, że jestem zauroczona Twoim wyjazdem, zdjęciami i opisem tych wszystkich wspaniałym miejsc. Po prostu bajecznie, rajsko, sielsko i niesamowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każdy kraj to inny klimat, inne odcienie zieleni, bieli i błękitu.
Natomiast w związku z moim tegorocznym wyjazdem mam do Ciebie prośbę o bliższe opisanie "procedury" otrzymania tego kwitu na samochód na granicy albańskiej. Czy trzeba samemu się o to upominać czy ktoś mnie pokieruje aby to załatwić? Czy jest jakaś opłata za wydanie tego kwitu? I ewentualnie jak się ten dokument nazywa gdybym musiała się o niego upominać. No i może jeszcze się spytam, czy tam się wpisuje tylko samochód czy inne rzeczy - np. sprzęt foto-video też?
Pozdrawiam
dani34 napisał(a):Witam,
Właśnie wróciłem z czarnogóry. Dokładnie przez to samo przeście przejeżdzałem BIH - CZARNOGÓRA graniczne co autor realcji zdjęciowej (drewniana kładka). Jest już asfalt przed samą granicą i co ciekawe żadnych 10Euro na granicy Czarnogórskiej nie pobierają ani naklejki nie dają. Pytałem się Pana w budce co chciał paszporty o to 10 Euro to się zdziwił o czym ja gadam wogóle, więc wygląda jakby to do łapy czasami brali a turyści nieświadomie płacą.