janusz.w. napisał(a):I oczywiście witam w mojej relacji Janusza Bajcera
Miło mi .... o zapraszam do mojej
janusz.w. napisał(a):I oczywiście witam w mojej relacji Janusza Bajcera
marcin10 napisał(a):Wygląda porażająco WOW
Oj, to jest prawda, jazda w kilka aut prosta nie jest, a ten 'pierwszy" ma gorzej ! Jak przeczytałam ten fragment od razu przypomniałam siebie w takiej akcji,jako drugi kierowca w drugim samochodzie byłam okropna!:oops: dla tego pierwszego, a jak sytuacja się zmieniła i ja musiałam "pierwsza" - to pozostawał mi tylko szeroki, proszący o wyrozumiałość uśmiech. Na szczęście człowiek to taka maszyna, która zazwyczaj się uczy i wyciąga wnioskijanusz.w. napisał(a): Po trzecim zawracaniu puściłem przodem Dorotkę... I dalej jechałem już nie myśląc za bardzo o pilnowaniu właściwego kierunku... Jak się okazało przewodzenie stawce wcale nie jest takie proste
marcin10 napisał(a):Janusz!!!
Twoja relacja sprawia, że zaczynam mieć realną wizję wakacji 2010.
Fantastyczne widoki po prostu cód, mód i malina
Pozdrawiam
marcin10 napisał(a):Wygląda porażająco WOW
Tymona napisał(a):Oj, to jest prawda, jazda w kilka aut prosta nie jest, a ten 'pierwszy" ma gorzej ! Jak przeczytałam ten fragment od razu przypomniałam siebie w takiej akcji,jako drugi kierowca w drugim samochodzie byłam okropna!icon_redface.gif dla tego pierwszego, a jak sytuacja się zmieniła i ja musiałam "pierwsza" - to pozostawał mi tylko szeroki, proszący o wyrozumiałość uśmiech. Na szczęście człowiek to taka maszyna, która zazwyczaj się uczy i wyciąga wnioski icon_biggrin.gif
AnetaA napisał(a):Moje plany wakacyjne na 2010 też stają się coraz bardziej realne-tylko jest jeden problem-mój mąż gdera,że za daleko,więc już nawet rozważam opcję samolot i wynajęcie samochodu na miejscu, bo powoli zaczynam chorować na Grecję,co relacja to fajniejsza.
Janusz,zdjęcia rzeczywiście wspaniałe, a kolor wody będzie mi sie śnił po nocach icon_biggrin.gif
pozdrawiam i kombinuje,jak przeforsować moje Wielkie Greckie Wakacje icon_biggrin.gif
Lidia K napisał(a):Kolorki są na zdjęciach cuuuudooooowneeeee. Byle czym tak się nie da zrobić. Polarki, szaraczki, połówki, lustrzanki, obiektywy szerokokątne, tamrony, leice no sama nie wiem co jeszcze. Fotograf i sprzęt niczego sobie a i miejscom nic z uroku nie brakuje.
m82m napisał(a):Też "ostrze zęby" na przyszły rok. icon_biggrin.gif
Mariusz Gubernat napisał(a):....Tylko zastanawiam się czy jest sens dublować relację z tych samych miejsc....
janusz.w. napisał(a):Toż to raptem stara lustrzanka + kitowy obiektyw i ewentualnie polar... , ja zwykły amator, ale wychowany na Zenicie 12xp więc poprostu nie umiem żadnej 'małpki' w ręku trzymac . Nie mam wyboru - albo lustrzanka, albo nic
A zdradź, proszę na jakiej to plaży byliście
Mariusz Gubernat napisał(a):Janusz - fajna relacja.
Jak ''odrobię się'' na dzałce - stawiam wędzak, to chyba też coś napiszę.
Tylko zastanawiam się czy jest sens dublować relację z tych samych miejsc.
Pozdrawiam
Lidia K napisał(a):Taka stara jak nasza ? Na filmy?