ally napisał(a):Lefkada. Lefkada!Przyłaczam się!Do czytelnii
Witaj ally
Byłaś już tam, czy się wybierasz
Jeżeli nie byłaś, a wybierasz się z przyczepą to musicie uzbroić się w dobre mapy i anielską cierpliwość
pozdr
janusz.w. napisał(a):ally napisał(a):Lefkada. Lefkada!Przyłaczam się!Do czytelnii
Witaj ally
Byłaś już tam, czy się wybierasz
Jeżeli nie byłaś, a wybierasz się z przyczepą to musicie uzbroić się w dobre mapy i anielską cierpliwość
pozdr
janusz.w. napisał(a): Pozostaje mi albo pisanie z pracy, albo będę musiał jakoś dopchać się do kompa syna... co nie będzie proste . O wyrozumiałość zatem proszę
Monte Christo napisał(a):dawaj dalej
m82m napisał(a):Ja też czekam niecierpliwie na dalszy ciąg.......
Mysle już drugi rok o wyprawie na Lefkade i Kefalonie po relacji KOL-a.
Rok 2010 to będzie rok GRECKIEJ PRZYGODY
LRobert napisał(a):Cześć Też będę czytał. Na tazie pytanie motoryzacyjne. Czy to cudo to Okatwia Terenowa z napędem na 4 koła? Bo tak wygląda. Mnie się takie coś bardzo podoba, ale na razie mogę tylko pomarzyć.
oginioszki napisał(a):Cudowne zdjęcia tylko pozazdrościć takich widoków
dangol napisał(a):W związku z chodzącą mi po głowie "zdradą" za rok lub dwa, Twoja opowieść będzie dla mnie interesująca , gdyż odskocznią od Cro mają być wyspy greckie. Co prawda marzą mi się Cyklady, a KOL jeszcze mnie podkręcił co do tego kierunku, ale ponieważ w Grecji jeszcze dotąd nie byłam, to kto wie? Może na początek będą to "Twoje" wyspy?
Pozdrawiam serdecznie, Danka
SoftRM napisał(a):Oooo widze garaże na Malince
super fotki
klopot napisał(a):Piękna ta Grecja. Pięknie opisana i pokazana.
I jak widzę Janusz to mieszkamy niedaleko siebie, chyba że garaż masz na Malince, a mieszkasz zupełnie gdzie indziej.
Pozdrawiam
Rafał
ally napisał(a):Mogę prosić jakieś bardziej szczegółowe informacje co do kempingu a może więcej zdjęć?Z przyczepą tam wjadę (6 metrow)?
Zdjęcia super!