napisał(a) gregoma » 22.03.2011 20:40
aragorn009 napisał(a):Nikt nic nie doradzi ?
Witaj, przeczytałem twoje zapytanie dopiero teraz i chciałbym ci podpowiedzieć o ciekawym miejscu gdzie jest ośrodek prowadzony przez polkę mieszkającą w Grecjim, trafiłem tam przez przypadek .Jak się okazało Ewa w Polsce mieszkała w tym samym województwie co ja. Podaję link do strony
http://www.armonia-ewa.com. W ośrodku są dwa bungalowy składające się z dwóch apartamentów każdy.Apartamenty są w miejscowości Drepano koło Nafplio.Bardzo ciekawy rejon na Peloponezie ok 150 km od Aten.Wszędzie jest dobry dojazd.Ja jechałem samochodem z Polski bo robiłem objazdówkę po Grecji ale niektórzy goście przylatywali do Aten i później wynajętym samochodem dojeżdżali na miejsce.Sama miejscowość to wioska z fajną plażą do której mamy tylko przejście przez lokalną drogę.Do centrum wioski jest okolo 1,5 km a do bardzo urokliwego i zadbanego jak na greckie warunki Nafplio około 5km.Co do warunków w apartamentach standard europejski.Gospodyni bardzo sympatyczna ,pomaga we wszystkim.zachęcam do zapoznania się z jej stroną.Może ktoś będzie chciał skorzystać to bardzo polecam