piekara114 napisał(a): link do fb pokazuje lokalizację pod Atenami...coś mi nie pasuje...
Sprawdziłam z ciekawości. Otworzyłam lokalizację tej Villi Ilios podaną na facebooku i są Saloniki.
no_fear napisał(a):Witam
plany były inne... ale...wiadomo życie
Do rzeczy - druga połowa sierpnia, w grę wchodzi wyłącznie Grecja północna (lądowa) i niedrogą kwaterę znalazłem w Olimpic Beach - warto na pierwszy strzał (jeżeli chodzi o Grecję)?
link do kwatery
https://www.facebook.com/iliosvilla
priorytet to bezpieczna plaża (dzieci 7 i 11lat)
Do tej pory grana była jedynie Chorwacja z 5-6 razy ale ostatni raz to chyba z 6 czy 7 lat temu
ktoś coś?
piekara114 napisał(a): A gdzie się do Epiru wybierasz?
Nie musisz mnie przekonywać i zachęcać, bo w 2018 wakacje spędziliśmy właśnie w Sivocie Choć tylu miejsc co Ty nie odwiedziliśmy, ale zrobiliśmy sobie wtedy wycieczkę do Albanii.creep22 napisał(a):W ogóle polecam Epir na wakacje: plaże niesamowite, kamyczki i piasek, niewiele ludzi nawet w szczycie sezonu; piękne miasteczka do zobaczenia: Parga, Sivota, Preweza, Joanina
Też polecę Tolo. Tu masz moją relację z takiego połączenia Tolo+Ateny, jesienią ją skończę.creep22 napisał(a):Teraz marzy nam się Peloponez z przystankiem obok Aten. Chcemy zwiedzić Argolidę i Koryntię. Polećcie miejsce obok Napflio z niezłą plażą na miejscu, gdzie można szukać apartamentu. Dzięki