Bodek1 napisał(a):Szkoda ,że odrzucasz prom, bo dopisał bym wtedy Kefalonię ,dla mnie best .
Bodek1 napisał(a):W związku z tym popełniłem takie cóś :
Bodek1 napisał(a):Skorzystaj też https://tripinview.com
piekara114 napisał(a):Nawet nie waż się porównywać greckich miejsc do Viru - Vir jest nudny i nieciekawy
Szukaj, choć wydaje mi się, że blisko morza cena będzie trudna do osiągnięcia, zwłaszcza jeśli 2 pokoje to 2 sypialnie. I zwracaj uwagę czy będzie miejsce parkingowe, bo w samej Chanii może nie być ono dostępne.PWojtek napisał(a):Kwaterę chciałbym znaleźć w okolicach 60-70 euro/dzień dla 2+2 w przyzwoitym standardzie 2 pokoje i blisko morza. Może ktoś coś poleci sprawdzonego w okolicy Chani lub Rethymon lub mniej więcej w tych okolicach? Ważne żeby to było spokojne miejsce dosyć blisko morza - spacer do 1km wchodzi w grę i nie jest problemem.
Znajdziesz sporo taniej. Kreta pod kątem najmu samochodu nawet w sezonie jest bardzo konkurencyjna. Link do polecanej przeze mnie wypożyczalni masz w mojej relacji.PWojtek napisał(a):Trochę przeraża mnie cena wypożyczenia auta w sierpniu na 2 tygodnie, bo to minimum 2k.
piekara114 napisał(a):Szukaj, choć wydaje mi się, że blisko morza cena będzie trudna do osiągnięcia, zwłaszcza jeśli 2 pokoje to 2 sypialnie. I zwracaj uwagę czy będzie miejsce parkingowe, bo w samej Chanii może nie być ono dostępne.PWojtek napisał(a):Kwaterę chciałbym znaleźć w okolicach 60-70 euro/dzień dla 2+2 w przyzwoitym standardzie 2 pokoje i blisko morza. Może ktoś coś poleci sprawdzonego w okolicy Chani lub Rethymon lub mniej więcej w tych okolicach? Ważne żeby to było spokojne miejsce dosyć blisko morza - spacer do 1km wchodzi w grę i nie jest problemem.Znajdziesz sporo taniej. Kreta pod kątem najmu samochodu nawet w sezonie jest bardzo konkurencyjna. Link do polecanej przeze mnie wypożyczalni masz w mojej relacji.PWojtek napisał(a):Trochę przeraża mnie cena wypożyczenia auta w sierpniu na 2 tygodnie, bo to minimum 2k.
Grecja coś straszy w kuluarach, że tak napiszę, że wpuszczać będą tylko zaszczepionych turystów.....
PWojtek napisał(a):piekara114 napisał(a):Grecja coś straszy w kuluarach, że tak napiszę, że wpuszczać będą tylko zaszczepionych turystów.....
Wydaje mi się że strzelili by sobie w stopę jak by wymagali szczepień. Co np z osobami które przechorowały i nie zechcą się zaszczepić? Prędzej będą testować albo wymagać testów tak jak było teraz, bo wg mnie drugi rok taki jak poprzedni byłby dla nich zabójczy jeżeli chodzi o turystykę.