Sara76 napisał(a):Mysza, moje wczasy na Kosie też , ale tego się spodziewałam bo wylot miał być 13 czerwca. Co nie zmienia faktu, że mi smutno (w sumie to 4 wyjazd w tym roku, który mi odwołali - 3 miały być w Polsce)
mysza73 napisał(a):Sara76 napisał(a):Mysza, moje wczasy na Kosie też , ale tego się spodziewałam bo wylot miał być 13 czerwca. Co nie zmienia faktu, że mi smutno (w sumie to 4 wyjazd w tym roku, który mi odwołali - 3 miały być w Polsce)
Mi już przepadł meczyk w Modenie, święta we Wiedniu, mój ukochany Rzym, ale to akurat wszystko rozumiem, taka była sytuacja ...
A teraz jeszcze wakacje w Grecji przepadły
I jak słucham, jak to sobie świetnie radzimy i jak wszyscy nam zazdroszczą, to mnie coś trafia
Pudelek napisał(a):na Cyprze też Polska jest w grupie krajów, które tylko z testami na koronę... same sukcesy.
KOL napisał(a):mysza73 napisał(a):Nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym, że na razie nas w Grecji nie za bardzo chcą , ale mój lot do Aten, 19 lipca, został odwołany
Mój z 26 maja z Aten nie był odwołany, ale jechać nie było jak, niestety pieniążków nie oddadzą.
mysza73 napisał(a):Z Aten dokąd?
Mi raczej przepadnie kasa u Rajana za lot z Santorini do Aten
A Egon za te odwołane loty proponuje voucher + 10% ceny do wykorzystania przez 18 miesięcy ...