mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Fryzjer mi nie jest potrzebny, mogę żyć bez niego.
Niech zniosą kwarantannę po powrocie i puszczą tranzyt przez kraje pośrednie.
Nie no, kwarantanna po powrocie nie wchodzi w gre
Tzn ja bym jakoś przeżyła, ale mąż na miesiąc urlopu pozwolić se nie może
Czyli mi potrzeba zniesienia kwarantanny i fryzjera
A jak nie to jadę w Bieszczady
Sol-Wagon napisał(a):mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Fryzjer mi nie jest potrzebny, mogę żyć bez niego.
na ewentualnej kwarantannie będzie na zwolnieniu chorobowym, a nie na urlopie wypoczynkowym...
mysza73 napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Fryzjer mi nie jest potrzebny, mogę żyć bez niego.
na ewentualnej kwarantannie będzie na zwolnieniu chorobowym, a nie na urlopie wypoczynkowym...
To nie o to chodzi ...
Jego robota sama się nie zrobi
Mąż i tak po 2 tygodniach urlopu kolejne dwie albo trzy soboty jest w biurze, a i zdarza się że w niedzielę też
Pudelek napisał(a):A kwarantanna wjazdowa nie martwi? W tym przypadku urlop miałbyś od razu półtoramiesięczny - dwie kwarantanny i dwa tygodnie wypoczynku
DziękiBeata W. napisał(a):
Księgowi to jednak mają przerąbane Pozdrów męża
Ja jak już to chyba jakieś góry ...Beata W. napisał(a):Ja już sama nie wiem co w te wakacje będzie, z desperacji dzisiaj oglądałam właśnie Białowierzę i Bieszczady. Na
szczęście wszędzie mam dość daleko
Pazury to mi Zuzia może zrobić ... tylko po coBeata W. napisał(a):Ps: z włosami przeżyję ale na pazury po hybrydzie patrzeć nie mogę. Pani Magdo wróć