piekara114 napisał(a):Szybko Ci oddali. Ja od 18 marca czekam na jakąś inf. zwrotną. Co do voucheru - nie przyjęłaś i kiedy teoretycznie masz mieć zwrot, bo czytam, że jak całkiem ustąpi pandemia...
Sol-Wagon napisał(a):nie ograniczajcie się w PL do Bałtyku...przecież jest jeszcze: Suwalszczyzna, okolice Białowieży, Bieszczady, Pieniny, Warmia...
Sol-Wagon napisał(a):nie ograniczajcie się w PL do Bałtyku...przecież jest jeszcze: Suwalszczyzna, okolice Białowieży, Bieszczady, Pieniny, Warmia...
Jura, Beskid to opcje dla mnie na jeden dzień. Mieszkam blisko tego, dla mnie żadna atrakcja pod kątem wyjazdu. Codziennie z pracy patrzę na Policę, A Babia trochę się chowa (byłam u jej stóp w niedzielę, i w kolejną także może pójdę tam na spacer).krutom napisał(a):A także Jura Krakowsko-Częstochowska, Beskid Niski, Wyspowy, Sądecki, Żywiecki, Roztocze.....Sol-Wagon napisał(a):nie ograniczajcie się w PL do Bałtyku...przecież jest jeszcze: Suwalszczyzna, okolice Białowieży, Bieszczady, Pieniny, Warmia...
quickstarter napisał(a):Dajcie już spokój z tymi atrakcjami w Polsce (tak jak Piekara Jure czy Beskidy mam tuz obok Troche więcej optymizmu ! Wakacje w Grecji są w zasięgu ręki i z pewnością będą wspaniałe Wspomnicie me słowa - już za miesiąc będzie dużo lepsza sytuacja w tym względzie
piekara114 napisał(a):Fryzjer mi nie jest potrzebny, mogę żyć bez niego.
Niech zniosą kwarantannę po powrocie i puszczą tranzyt przez kraje pośrednie.
To rezerwuj miejscówkę na wszelki, bo co drugi tam latem się wybiera.... oj będzie tłok....mysza73 napisał(a):A jak nie to jadę w Bieszczady
mysza73 napisał(a):Czyli mi potrzeba zniesienia kwarantanny i fryzjera
A jak nie to jadę w Bieszczady