piekara114 napisał(a):Z forum serwera też swego czasu poleciały....Beata W. napisał(a):Dlatego ja wrzucałam bezpośrednio z kompa. Żmudna robota ale przynajmniej zdjęcia są
No była taka historia
tomeki napisał(a):Wlasnie wracam z Lefkady, a przed wyjazdem szukalem informacji o dojezdzie na Egremni, droga zostala zniszczona przez trzesienie ziemi w 2015. Grecy pisali, ze droga ma byc odbudowana do konca lipca tego roku. To bujda, stoja tam maszyny budowlane, ktore wrastaja w ziemie. Jednak na Egremni mozna sie juz dostac, nawet z malymi dziecmi.
Auto zostawiamy na malym parkingu przed brama i musimy ta brame obejsc. Gora po malej skarpie, ale duzo latwiej z drugiej strony po prostu obejsc plot stawiajac noge na galezi drzewka rosnacego na zboczu.
Potem maszerujemy 10 minut droga, schodzimy schodami i pozostaje ostatnie 40 metrow. Schodzimy trzymajac sie liny az do samej plaży. Wejscie po tej linie jest latwiejsze niz zejscie. Na calej Egremni oprocz nas bylo jeszcze 5 osob.
dudzis napisał(a):tak naprawde mam jeden dzień na zwiedzanie i chciałem jakieś info co najlepiej zobaczyć, który klasztor, jeden czy dwa, jakieś miejsca widokowe poza szlakiem ktoś wyczaił, nocleg mam w trikali więc wieczorem coś tam luknąć dzięki za wszystkie info
te kiero napisał(a):dudzis napisał(a):tak naprawde mam jeden dzień na zwiedzanie i chciałem jakieś info co najlepiej zobaczyć, który klasztor, jeden czy dwa, jakieś miejsca widokowe poza szlakiem ktoś wyczaił, nocleg mam w trikali więc wieczorem coś tam luknąć dzięki za wszystkie info
Byłem w taki sposób we wrześniu, znajdę chwilę dziś w pracy to przedstawię nasz sposób odwiedzin Meteorów.
dudzis napisał(a):siemka
ps nie chce mi sie szukać na tylu stronach
Z ciekawości przejrzałam wpisy i mam takie samo wrażenie... Co mnie zadziwia od dłuższego czasu, że z technologią są na Ty na co dzień, nie mogą bez niej żyć, ale skorzystanie z opcji jakie są dostępne pod ręką ich przerasta.... I z tego ich lenistwa stwierdziłam, że nie podam planu jak to ja zorganizowałam.... Tu na forum jest kilka dokładnych opisów na ten jeden dzień, a znalezienie ich zajmie max. 10 min.te kiero napisał(a):pokolenie Z???