Trajgul napisał(a): Jeśli w ofercie danego apartamentu nie widzę np. śniadań (a wiem, że jest taka możliwość) czy transferu z lotniska, to w jaki sposób mam te usługi wykupić?
Trajgul napisał(a): czy przy zakupie oferty bezzwrotnej, kasę od razu biorą z konta?
Byłaś ponownie w Izraelu?Beata W. napisał(a):Ja tak miałam np. teraz w Tel-Aviv. Śniadanie wykupiłam w trakcie rezerwacji, podobnie z parkingiem
piekara114 napisał(a):Byłaś ponownie w Izraelu?Beata W. napisał(a):Ja tak miałam np. teraz w Tel-Aviv. Śniadanie wykupiłam w trakcie rezerwacji, podobnie z parkingiem
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Dość aktywny styczeń Ci się szykuje
Nie dziwne, że nie ma kiedy tego opisywać ... ciągle w podróży
Nawet tony montana tyle nie jeździ
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Dość aktywny styczeń Ci się szykuje
Nie dziwne, że nie ma kiedy tego opisywać ... ciągle w podróży
Nawet tony montana tyle nie jeździ
Aga ten początek roku jakoś dziwnie się poukładał. Ale w czerwcu komunia córy wiec po feriach szlaban na wyjazdy
A Wy dziewczyny coś macie poplanowane No i Tony oczywiście
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Nie dziwne, że nie ma kiedy tego opisywać ... ciągle w podróży
Twoja Paros też chyba ciągle niedokończona? To przez zdjęcia google?
Taaaaa ... co ja się będę wysilać, jak potem wszystko w kosmos leci
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Nie dziwne, że nie ma kiedy tego opisywać ... ciągle w podróży
Twoja Paros też chyba ciągle niedokończona? To przez zdjęcia google?
Taaaaa ... co ja się będę wysilać, jak potem wszystko w kosmos leci
Z forum serwera też swego czasu poleciały....Beata W. napisał(a):Dlatego ja wrzucałam bezpośrednio z kompa. Żmudna robota ale przynajmniej zdjęcia są