Torac napisał(a):Co polecacie na Cykladach? Byłem na NAXOS i Santorini.
Szukam wypasistych plaż.
Ios, Milos, Andros .... Mykonos?
kulka53 napisał(a):Torac napisał(a):Co polecacie na Cykladach? Byłem na NAXOS i Santorini.
Szukam wypasistych plaż.
Ios, Milos, Andros .... Mykonos?
TosiaTosia napisał(a):JurekM73 napisał(a):TosiaTosia napisał(a):Możecie polecić jakieś kwatery na Lefkadzie? Interesuje nas bardziej zachodnia część.
No niestety na zachodnim wybrzeżu jest gorzej z kwaterami, tzn. są ale ceny niektórych są zawrotne, ale za to standard super. Praktycznie do każdej plaży i tak musisz dojechać. Możesz szukać kwatery dalej od morza ale za to z super widokiem na morze.
No właśnie te ceny są niewiarygodne W porównaniu z zeszłoroczną Albanią, gdzie za super apartament płaciliśmy 105 zł, to szok Ale Lefkada warta swojej ceny. Może spróbujemy gdzieś we wschodniej części, bo na Booking tam trochę taniej. Dzięki
jolcix napisał(a):TosiaTosia napisał(a):JurekM73 napisał(a):TosiaTosia napisał(a):Możecie polecić jakieś kwatery na Lefkadzie? Interesuje nas bardziej zachodnia część.
No niestety na zachodnim wybrzeżu jest gorzej z kwaterami, tzn. są ale ceny niektórych są zawrotne, ale za to standard super. Praktycznie do każdej plaży i tak musisz dojechać. Możesz szukać kwatery dalej od morza ale za to z super widokiem na morze.
No właśnie te ceny są niewiarygodne W porównaniu z zeszłoroczną Albanią, gdzie za super apartament płaciliśmy 105 zł, to szok Ale Lefkada warta swojej ceny. Może spróbujemy gdzieś we wschodniej części, bo na Booking tam trochę taniej. Dzięki
mam to samo
w zeszłym roku Albania i niesamowicie niskie ceny
a teraz mam rezerwacje na Peloponez za 90 euro za trzy osoby i na Lefkadzie za 80 euro, wprawdzie ze śniadaniami i basenem, ale jakoś dziwnie drogo mi to wygląda
TosiaTosia napisał(a):jolcix napisał(a):TosiaTosia napisał(a):JurekM73 napisał(a):TosiaTosia napisał(a):Możecie polecić jakieś kwatery na Lefkadzie? Interesuje nas bardziej zachodnia część.
mam to samo
w zeszłym roku Albania i niesamowicie niskie ceny
a teraz mam rezerwacje na Peloponez za 90 euro za trzy osoby i na Lefkadzie za 80 euro, wprawdzie ze śniadaniami i basenem, ale jakoś dziwnie drogo mi to wygląda
Postnapisał(a) TosiaTosia » 08.10.2018 20:26
Pochwal się miejscówką na Lefkadzie proszę
jolcix napisał(a):
choć nie wykluczam, że jeśli znajdę coś fajnego w Vasiliki, to zmienię
piekara114 napisał(a):Podobne studio (w Epirze) miałam w tym roku i dla 3 os. ok... Z ciekawości (do porównania) jaka cena w jakim okresie?
yzedef napisał(a):jolcix napisał(a):
Sprawdź sobie w tej miejscowości Ilios studios
Te kwaterki były już tu polecane na forum, fajne umiejscowienie bo z boku miejscowości prawie nad samą wodą.
Dla mnie jednak trochę to było za małe dla 4 osób.
jolcix napisał(a):
jasne
miejscowość Lygia , hotel Polyxenis Rooms
TosiaTosia napisał(a):jolcix napisał(a):
jasne
miejscowość Lygia , hotel Polyxenis Rooms
Dzięki Dlaczego wolałabyś Vasiliki? Mi się wydaje patrząc na zdjęcia niezbyt ładną miejscowością. Podoba mi się za to Agios Nikitas i tam poluję na kwatery. Kiedy się wybieracie?