czesiu1976 napisał(a):Dan_78 napisał(a):7 trochę mało, chyba, że "dobitka" po głównym wyjeździe, albo przed. Ja ostatnio robiłem 10-11 dni na miejscu i wydawało się ok. W tym roku 14 (13,5 dokładnie) i raczej na krócej już nie będę się pisał .
Ale na krócej to się nawet nie opłaca lepiej dać trochę wiecej i jechać na najmniej 12 dni i po drugie wypożyczyć samochód na co najmniej 5 dni jak byłem w Grecji koszt takiego wypożyczenia to 130e
Czesiu to 130e to za ile dni? za 5? w jakim terminie, jakie auto... cos w sezonie wydaje mi się nie do ogarnięcia...
a pozostałe 7 dni??? na basenie hotelowym i wokół hotelu... padłbym 3go dnia najpóźniej...
Niestety dla nas z Polski centralnej czy północnej to Grecja z dojazdem w dwa dni to jest konkretny dystans z JAZDĄ (!!!) od wczesnego poranka do późnego wieczora. Po drodze granice i kontrole najczęściej z kolejkami.
Jak Czesiu pisze na 7 dni z 4 dniami w podróży nie zdecydowałbym się. Na dłuższy czas jak najbardziej.
Wróciliśmy kilka dni temu z Kefalonii /razem 5800 km/, trip na 15 dni z czego 11 dni na miejscu, a wiadomo dochodzi jeszcze prom. Za to komfort posiadania własnego auta, koloryt krajów tranzytowych i możliwości zwiedzenia całej wyspy bezcenny
Ale to sztuka wyboru, coś za coś...