Przy Lidlu, ale w jakim mieście?
W Nikiti nie ma sensu parkować przy Lidlu, zaparkujesz bliżej nabrzeża free.To nie Chorwacja czy Włochy, że wszędzie płatne parkingi.
creep22 napisał(a):Witajcie!
Czy próbował ktoś wypłacać w Grecji pieniążki kartą z banku Pekao SA? Chodzi mi o prowizję tak w praktyce, bo wersja banku może się okazać czysto teoretyczna.
...
W Grecji nie korzystałam ale w różnych innych krajach tak, i działa faktycznie ale wyłącznie w bankomatach banków grupy Uni Credit a w Grecji takiego banku nie ma, więc nie ma też bankomatu. Sądzę więc, że nie wypłacisz bez prowizji.creep22 napisał(a):Witajcie!
Czy próbował ktoś wypłacać w Grecji pieniążki kartą z banku Pekao SA? Chodzi mi o prowizję tak w praktyce, bo wersja banku może się okazać czysto teoretyczna.
...
ogorek napisał(a):bardzo dziwna pogoda jest nad Jońskim. Okolice Korfu 25/24 i pochmurno
A Lefkada to już wogóle 22-23C i czasem padało i będzie padać.
Corfu ma być słoneczne za tydzień a Lefka chyba za 2 tygodnie
Ale martwi mnie niska temperatura morza ... Chociaż podobno mniej wieje jak nie ma upałów
fish74 napisał(a):Wczoraj powrót z Grecji miejscowośc Kamena Vourla .
Krótko i na temat : Grecja przegrała z Chorwacja wodą , jednak nie ten turkus jak w Cro
Mając wybór zdecydowanie wybrałbym ponownie GR co nie znaczy że w CR było źle ...