wiola2012 napisał(a):Villę Achilleas polecam w 100%. Byliśmy tan dwukrotnie.
Możesz polecić jakieś dobre restauracje w Vasiliki, w których najczęściej jadaliście ?
lkemot napisał(a):wiola2012 napisał(a):Villę Achilleas polecam w 100%. Byliśmy tan dwukrotnie.
Możesz polecić jakieś dobre restauracje w Vasiliki, w których najczęściej jadaliście ?
karin74 napisał(a):Po 7-krotnym wyjeździe do Chorwacji w tym roku po raz pierwezy wyjeżdżamy do Grecji...na początek nie żadna ekskluzywna wyspa ale ląd....podnóże Olimpu...male miasteczko o pieknej nazwie Velika.- I tutaj mam taką mała prośbę....co polecacie z greckiego menu aby zjeść ( lubimy ryby i owoce morz), oraz co najlepiej zabrac z Polski.
Pozdrawiam serdecznie
karin74 napisał(a):Malinero....dzięki serdecznie...jedziemy autokarem więc samą podróżą oprócz oczywiscie czasu nie zawracam sobie glowy...juz nie moge sie doczekać. ...a to juz za tydzień
Sol-Wagon napisał(a):oj nie wiem czy będziesz zadowolona z podnóża Olimpu...o ile widoki w jego stronę są ok, plaża piaszczysta, woda ciepła, to widoki "w stronę plaży" d... nie urywa...
lepiej pewnie Chalkidiki / Lefkada...
karin74 napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):oj nie wiem czy będziesz zadowolona z podnóża Olimpu...o ile widoki w jego stronę są ok, plaża piaszczysta, woda ciepła, to widoki "w stronę plaży" d... nie urywa...
lepiej pewnie Chalkidiki / Lefkada...
Miejsce juz zaklepane wiec Chalkidiki itp. to już na przyszłość.
lkemot napisał(a):wiola2012 napisał(a):Villę Achilleas polecam w 100%. Byliśmy tan dwukrotnie.