pawelh napisał(a):Z Korfu wpływały równocześnie dwa statki a pasażerów dzielono według narodowości,ponieważ na każdym z nich było kilku opiekunów,którzy w różnych językach służyli jako przewodnicy.Polski nie pominięto
piekara114 napisał(a):Skąd wypływałeś? I jak wyglądała kąpiel (która plaza i czy była możliwość dopłynięcia małą łódką do plaży czy tylko na głębokiej wodzie?)?pawelh napisał(a):Na Paxos i Antypaxos byliśmy na wycieczce i wszystkim się bardzo podobało szczególnie niesamowity błękit i bajeczne plaże dostępne tylko od strony wody.
piekara114 napisał(a):Dzięki serdeczne. Będę szukała na miejscu, bo to co w necie dostępne to jednak sporo znaków ??? No i ceny w necie wydają się wygórowane min. 35 eur/os, a czytałam, że w zeszłym roku z Pargi były rejsy za 20... Chyba tyle nie skoczyły do góry...
Możesz jeszcze zajrzeć do tego wątku?
Mała ta Cro My spotkaliśmy się z Januszem oraz z BraveSirRobin, który nas pod agawami zaczepił.... Musze jeszcze relację z Hvaru poczynić..baunty napisał(a):PS w zeszłym roku na Hvarze w tym samym czasie byliśmy.
piekara114 napisał(a):Ta mapka utkwiła mi w pamięci już dano temu, a teraz jak potrzebna, to nie moge jej znaleźć To była Twoja?Mała ta Cro My spotkaliśmy się z Januszem oraz z BraveSirRobin, który nas pod agawami zaczepił.... Musze jeszcze relację z Hvaru poczynić..baunty napisał(a):PS w zeszłym roku na Hvarze w tym samym czasie byliśmy.
baunty napisał(a):piekara114 napisał(a):Ta mapka utkwiła mi w pamięci już dano temu, a teraz jak potrzebna, to nie moge jej znaleźć To była Twoja?Mała ta Cro My spotkaliśmy się z Januszem oraz z BraveSirRobin, który nas pod agawami zaczepił.... Musze jeszcze relację z Hvaru poczynić..baunty napisał(a):PS w zeszłym roku na Hvarze w tym samym czasie byliśmy.
O jaką mapkę chodzi?
Na Hvarze było jeszcze trochę forumowiczów
Z Marsikiem Laštovo odwiedziliśmy ( między innymi).
My jechaliśmy do Grecji a wylądowaliśmy na Hvarze
Z Januszem też się widzieliśmy ( i to kilkukrotnie) , kilka wysp odwiedziliśmy w tym czasie.
Niech Ci Janusz opowie pewną przygodę z Vis-u
Najbardziej wkurzające było to, że strasznie nogę sobie na początku pobytu pościnalem i niezbyt dobrze znosiłem wchodzenie do wody
Jak byliśmy na Biševie, to Janusz z całą sitwą snurkowania w jaskini, a ja ....w sumie i tak ktoś musiał przy sterze zostać.
/Pytałam w tym drugim watku.... Była taka mapka wysepek koło Sivoty (tej w Epirze) z rozrysowanymi strzałkami jak ktoś pływał, gdzie się zatrzymywał itp. Do tego był opis, gdzie janie, tłoczno itp. I właśnie tego szukam, ale nie mogę znaleźć... W tym drugim wątku nie ma tej mapki...baunty napisał(a):O jaką mapkę chodzi?
To czekam z niecierpliwością... widzę, ze mocno Was rzucało w te wakacjeJanusz Bajcer napisał(a):Relacja w powijakach, jakoś wena nie chce przyjść
ogorek napisał(a):https://nikana.gr/en/tourist-guide/epirus/places/2520/sivota
https://www.tripinview.com/presentation ... r=detailed
https://goo.gl/maps/YNTCQT6YmKR2
Proponuje nie słuchać opinii innych a polazić ludzikiem google, polatac na tripInView, poczytać i odwiedzić wszystko co się da.
Kazdy ma inny gust i oczekiwania