Sol-Wagon napisał(a):Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):Ja ten "śmiech na sali" odebrałam szyderczo....
No ja podobnie Szczególnie, że dla mnie z małymi dziećmi nie był to śmiech na sali tylko bardzo przyjemna wycieczka, która bardzo mi i mojej rodzinie się podobała. A właśnie z Leptokarii odległość była bardzo akceptowalna bez zbędnego wysiłku. A szczegóły w mojej relacji z Leptokarii pewnie niedługo.
no właśnie, jeżeli ktoś z Polski do Grecji "pcha się" z małymi dziećmi, to i na Meteory dojedzie z Leptokarii...
Dla moich dziewczyn taka wycieczka na Meteory z Leptokarii to w porównaniu z tym jakie trasy już pokonywały to mały pikuś. Ale pewnie jak bym miała jechać 5 godzin w jedną stronę z innego miejsca na pewno bym odpuściła pomimo tego, że pchałam się do tej Grecji przez parę ładnych godzin, na miejscu zrobiliśmy tylko dwie dłuższe wycieczki.
Leptokaria, jak wiele osób twierdzi nie ciekawa jednak w okolicy mieliśmy wystarczająco dużo rzeczy do zobaczenia i spokojnie jeszcze przynajmniej na tydzień pomysłów by mi starczyło