Darkos napisał(a):ogorek napisał(a):ilosc turystów na Porto Kaski mnie przeraza
To z tych kombajnów turystycznych!
Porto Katsiki
Sama jednym takim przypłynęłam Zaparkował prawie na schodach
To nie wygląda ... to JEST desant Tuż przed nami odpłynął drugi potwór Każdy mieśc jak dobrze pamiętam na 3 pokładach po 500 osób Nie wszyscy schodzą na plażę ale zdecydowana większość. Jak ostatni zejdą to ci pierwsi już muszą zaczynać wchodzis spowrotem na pokład. Przez jakieś pół godziny oba statki cumowały w tym samym czasie a w sezonie potrafią cumować i 3 na raz wtedy dopiero jest impreza. Postój jednak krótki, chyba z 40 min. więc do zniesienia dla tych przybyłych od strony lądupawelh napisał(a):A na drugim końcu plaży pusto
Z Korfu pływają wycieczkowe na Paksos i Antypaksos no i większość zatrzymuje się przy tej samej plaży.
Wygląda to jak desant w Normandii
Darkos napisał(a):-
A propos tych stateczków.
Planujemy ze znajomymi zdobycie Kefalonii i chcielibyśmy przy tej okazji przez chwilę zobaczyć Zakintos.
Wiem, że na Lefkadzie takie wycieczki na inne wysepki wypływają z Nidrii, ale na Kefalonii gdzie miałbym tego szukać?
Beata W. napisał(a):Darkos napisał(a):-
Planujemy ze znajomymi zdobycie Kefalonii i chcielibyśmy przy tej okazji przez chwilę zobaczyć Zakintos.
Wiem, że na Lefkadzie takie wycieczki na inne wysepki wypływają z Nidrii, ale na Kefalonii gdzie miałbym tego szukać?
My wypływaliśmy właśnie z Nidrii. Generalnie to jak będziecie na miejscu to podejrzewam, że oni sami cię znajdą
Darkos napisał(a):Beata W. napisał(a):Darkos napisał(a):-
My wypływaliśmy właśnie z Nidrii. Generalnie to jak będziecie na miejscu to podejrzewam, że oni sami cię znajdą
Dzięki
Szukam "źródełka", bo tam zazwyczaj taniej.
Darkos napisał(a):Beata W. napisał(a):........
na Kefaloni jak pojedziecie do Fiskardo to tam na pewno coś znajdziecie. Mieliśmy tam przystanek i we wrześniu wycieczkowych stateczków było tam dużo.
Raz jeszcze dzięki.
Tam - w Fiskardo - poszukamy
ogorek napisał(a):Darkos napisał(a):Beata W. napisał(a):........
na Kefaloni jak pojedziecie do Fiskardo to tam na pewno coś znajdziecie. Mieliśmy tam przystanek i we wrześniu wycieczkowych stateczków było tam dużo.
Raz jeszcze dzięki.
Tam - w Fiskardo - poszukamy
Tu masz ze Skala, wujek google odszukał http://www.katsouris-travel.com/en/TripDetails.aspx?TRId=455