piekara114 napisał(a):Wyrzuca mi zdjęcia fajnego miasteczka, chyba nawet w jakiś relacjach je widziałam, a te tarasy to te serpentyny?
Raczej typ zabudowań, chyba...
ale jest klimat, byłem rano i było super
a co jest na wieczór?
piekara114 napisał(a):Wyrzuca mi zdjęcia fajnego miasteczka, chyba nawet w jakiś relacjach je widziałam, a te tarasy to te serpentyny?
piekara114 napisał(a):Beata ja już się pogubiłam w Twoich planach.... to jakie one są?
piekara114 napisał(a):Zarezerwowałaś już tą L.? ja z niej w zeszłym roku zrezygnowałam...
Torac napisał(a):kulka53 napisał(a):
Przypuszczam że subiektywna lista drugiej Kulki mogłaby być nieco inna
To zaproś "drugą" Kulkę do zabawy
Pozwolisz, że chcąc nie chcąc, będzie to dla mnie pewien kierunkowskaz ...
Lidia K napisał(a):i wyspowe atrakcje
Delos
Sarakiniko i Klima na Milos
Monastyr Chozoviotissa na Amorgos
Sikinos
Widok z najwyższego szczytu Naxos (Zas)
Thira+Thirassia
Plaże i klify Koufonissi, plaże na Limnos, Ios
Chora na Mykonos
Dolina motyli na Paros
Chora Serifos
Chora Folegandros
Wodospady na Kithirze
Beata W. napisał(a):Pisałam też do hotelu, który mi podałaś w Sithoni ale nie odpisali w ogóle na maila.
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):Pisałam też do hotelu, który mi podałaś w Sithoni ale nie odpisali w ogóle na maila.
Dziwne, że Ci nie odpisali, spróbuj jeszcze raz, bo inny forumowicz tam na II poł. lipca zarezerwował pobyt...
Beata W. napisał(a):To jeszcze do nich napiszę, ale chyba powoli przekonuję się do Leptokarii. Jakiś plan pobytu też mam w głowie więc zobaczymy jak będzie:)piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):Pisałam też do hotelu, który mi podałaś w Sithoni ale nie odpisali w ogóle na maila.
Dziwne, że Ci nie odpisali, spróbuj jeszcze raz, bo inny forumowicz tam na II poł. lipca zarezerwował pobyt...
Janusz212 napisał(a):Nie chcę tych 5 spędzić tylko na plażowaniu więc szukam miejsc, które warto zobaczyć w okolicach Lefkady. Podrzucicie coś?
Jakiś sensowny dojazd maks 150 w jedną stronę.