Tylu ludzi tam nie widziałem. Zresztą na co dzień mieliśmy plaże przy hotelu ze źródełkiem
[
i romantycznymi kolacjami wieczorem
Bosm@n napisał(a):Na jakich portalach szukcie noclegów w Grecji? Ja zawsze jeżdzę z booking.com, ale jako w Grecji same hotele(drogie)....
pawelh napisał(a):Jeśli to nie sierpień to najlepiej szukać na miejscu a jeśli ktoś ma obawy to rezerwacja na dzień góra dwa.
Chyba,że ktoś lubi przepłacać to na całość.
660÷17÷4 (euro,noce,osób) wakacje 2016
ajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):Chyba trzeba zabrać się za relację....
Ale którą najpierw... z GR ,HR czy NL...
piekara114 napisał(a):To podeślij te namiary na Pelion (może być na priv). W tym roku jak szukałam (nie zdecyduję się w sezonie bez rezerwacji, nie lubię a lubię wiedzieć gdzie jadę) to niestety ofert z tego regionu mało, a ceny... min 45 eur za 2+1 i jak pisałam, żeby coś obniżyli, to obraza, że hohoho albo nawet na to zdanie nie odpowiadali, a na inne pytania tak....
ogorek napisał(a):Lubię sobie kupić w rybnym świeżą doradę i lawrakię, napchać ziołami z ogórdka i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Dobrze do tego mieć piekarnik ale nie muszę go mieć. Polecam kiedyś tak zrobić.
Do tej pory kupowane ryby były super świeże i w aprtamencie czuć było tylko zioła.
Lubię duże i przestronne łazienki - w Grecji o to nie łatwo
Miaszkając w domku na Krecie (południe Krety) kąpaliśmy się i o pólnocy przy pełni księżyca w ciepłym morzu całą rodziną.
Oczywiście można i przy basenie.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Czytajac sprawozdania @pawelh raczej wybierał apartamenty w mało uczęszczanych lokalizacjach i chyba bez basenu.
Na forum GR opisuje swoje pobyty @dubaj i on zawsze stara się wynajmować apartamenty z basenami i raczej też płacił coś koło 50 EUR
valdemar napisał(a):Równie dobrze ja mogę się dziwić jak można jechać na Kretę 3 dni autem i promem, skoro można w 3 godziny dolecieć, ale tak naprawdę niewiele mnie to u innnch obchodzi.