pawelh napisał(a):Dziś na Korfu bez szału, zresztą wyspa nas rozczarowała więc po tygodniu wracamy w okolice Sivoty.
TJL napisał(a):Mam pytanie do osób, które były już w tym roku w Grecji autem. Czy autostrada w Macedonii (tranzyt Belgrad-Saloniki) ma dalej tak dziurawą nawierzchnię (szczególnie w kierunku powrotnym)?
Pozdrawiam,
Tomek
loco1 napisał(a):Pewelh
Wycieczka ta to więcej stania niż pływania ( zaliczyłem niecałe dwa tyg temu ) Mnie pasowało bo było dużo przerw na pływanie szczególnie urokliwe przy i w jaskini Blue Cava . Sporą "atrakcją" były spore fale na powrocie - wszyscy siedzący na dolnym pokładzie i nie w kabinie byli mokrzy - bujało mocno wiec statek co chwila zmieniał kurs by iść z falami a nie bokiem.
pawelh napisał(a):My uciekaliśmy na Pelion i to było super posunięcie pod każdym względem.
Korfu nadaje się tylko do turystyki zorganizowanej i jeszcze trzeba dobrze trafić.
Jeśli ktoś szuka czegoś więcej jak siedzenia w basenie i kolorowych jarmarków to zdecydowanie odradzam. To moja prywatna opinia a Grecję znam dość dobrze.
Torac napisał(a):pawelh napisał(a):My uciekaliśmy na Pelion i to było super posunięcie pod każdym względem.
Korfu nadaje się tylko do turystyki zorganizowanej i jeszcze trzeba dobrze trafić.
Jeśli ktoś szuka czegoś więcej jak siedzenia w basenie i kolorowych jarmarków to zdecydowanie odradzam. To moja prywatna opinia a Grecję znam dość dobrze.
Potwierdziłeś coś, co przeczuwałem od dawna...