http://podroze.onet.pl/plaze/gdzie-polacy-jezdzili-na-wakacje-w-2015-najlepsze-w-biurach-podrozy/17799j
Ponoć najwiecej osób pojechało do Grecji w 2015 zarówno z biurami jak i indywidualnie
predatortata napisał(a):Witam serdecznie.
Poszukuję apartamentu dla 5 osób 4 dorosłe osoby plus 1 dziecko 9 lat.
Jedziemy do Breli na 7 dni i stamtąd na Lefkade.
Poszukuję od dłuższego czasu lokum od 31.07-07.08.2015.
Chcemy zobaczyć Porto Katsiki i inne atrakcje.
Czy z Breli przez Albanię da się bezpiecznie przejechać samochodem.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Grzegorz
omoz napisał(a):predatortata napisał(a):Witam serdecznie.
Poszukuję apartamentu dla 5 osób 4 dorosłe osoby plus 1 dziecko 9 lat.
Jedziemy do Breli na 7 dni i stamtąd na Lefkade.
Poszukuję od dłuższego czasu lokum od 31.07-07.08.2015.
Chcemy zobaczyć Porto Katsiki i inne atrakcje.
Czy z Breli przez Albanię da się bezpiecznie przejechać samochodem.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Grzegorz
Polecam gorąco Villaggio Maistro na Lefkadzie. Ośrodek składa się z bungalowow i apartamentów /pełne wyposażenie kuchni/, do dyspozycji rownież chyba 5 zadaszonych grilli /prąd, woda/, dwa baseny z brodzikiem dla dzieci /codziennie czyszczone/, plac sportowy itp. Można wykupić śniadania /full wypas/. Ja w zeszłym roku przy wczesnej rezerwacji płaciłem za 4 osoby /ze śniadaniami/ 75€ za dobę. Polecam
to ja ewa napisał(a):jeszcze chciałam zapytać o dostępność plaży.Tzn.czy łatwo się na nią dostać? schody,klif,czy z góry po chaszczach ?a może jak Bóg przykazał-płasko i równo?
... znalazłam takie coś.czy to ta plaża?
to ja ewa napisał(a):Dzięki za odzew.
Tak szukam i oglądam gdzie by tu jechać,i pomyślałam o Pilionie.A konkretnie o Kala Nera.Czy zna ktoś tamtejsze miejscówki studio"Pandora " lub hotelik Argo?Chodzi mi o jakość plaży w okolicy,parkowanie itp...
Torac napisał(a):to ja ewa napisał(a):Dzięki za odzew.
Tak szukam i oglądam gdzie by tu jechać,i pomyślałam o Pilionie.A konkretnie o Kala Nera.Czy zna ktoś tamtejsze miejscówki studio"Pandora " lub hotelik Argo?Chodzi mi o jakość plaży w okolicy,parkowanie itp...
Bardziej polecam wschodnie wybrzeże
Barber napisał(a):Czy ma ktoś informacje jak wygląda dojazd/zjazd do plaży Megali Petra na Lefkadzie, po listopadowym trzęsieniu ziemi ? Słynna plaża Egremni z 350-oma stopniami nie istnieje.