Barber napisał(a):W Macedonii za przejazd można płacić kartą i taką formę polecam (w euro mają przelicznik z kapelusza). W ubiegłym roku na ok. 50% ,,autostrad,, miałem przejazd za free. Mało gdzie działają terminale płatnicze i w takiej sytuacji puszczają za darmo. Nikt nie pyta o gotówkę - taki mają standard
omoz napisał(a):Barber napisał(a):W Macedonii za przejazd można płacić kartą i taką formę polecam (w euro mają przelicznik z kapelusza). W ubiegłym roku na ok. 50% ,,autostrad,, miałem przejazd za free. Mało gdzie działają terminale płatnicze i w takiej sytuacji puszczają za darmo. Nikt nie pyta o gotówkę - taki mają standard
Terminale działają prawie wszędzie /sprawdzone w zeszłym roku/..Za free to tylko u nas w kraju po autostradzie, bo taki mamy klimat
Zibby_5 napisał(a):Witam Wszystkich!
W tym roku padło, po namowie kochanej "Połowicy", na Grecję. Byliśmy w Chorwacji juz 5 razy. Ostatnio na samym południu 40km za Dubrownikiem! polecam miejscowość Molunat.
Czy ktoś wybiera się może samochodem 2 dorosłych 2 dzieci(6 i 8lat) do Grecji rejon Sithoni około 15-20sierpnia 2015r. Jestem z Lubelskiego!
pozdr.
p.s. zapomniałem dodać, że wyjazd w ciemno moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub tel>604466596