Witam! Czy orientuje się ktoś czy plaża Myrtos na Kefaloni jest już dostępna?
W tamtym sezonie droga dojazdowa była zamknięta po osunięciu się ziemi po trzesieniu.
mszkudlarek36 napisał(a):Jechać czy nie jechać oto jest pytanie?
Może ktoś z forumowiczów wrócił w ostatnich dniach z Grecji i mógłby napisać jak to teraz wszystko wygląda.
Muszę przyznać, że z dnia na dzień moje obawy co do wyjazdu rosną, chciałbym dojechać tam własnym autem, ale dzisiaj przeczytałem, że na stacjach benzynowych tworzą się ogromne kolejki, i że może brakować paliwa lub, że są wprowadzane limity tankowania za maksimum 20 Euro.
Jakoś nie widzi mi się koczowanie na stacji benzynowej podczas urlopu
Byłbym bardzo wdzięczny za informacje od osób, które właśnie wróciły z urlopu
Pozdrawiam.
mszkudlarek36 napisał(a):Jechać czy nie jechać oto jest pytanie?
Może ktoś z forumowiczów wrócił w ostatnich dniach z Grecji i mógłby napisać jak to teraz wszystko wygląda.
Muszę przyznać, że z dnia na dzień moje obawy co do wyjazdu rosną, chciałbym dojechać tam własnym autem, ale dzisiaj przeczytałem, że na stacjach benzynowych tworzą się ogromne kolejki, i że może brakować paliwa lub, że są wprowadzane limity tankowania za maksimum 20 Euro.
Jakoś nie widzi mi się koczowanie na stacji benzynowej podczas urlopu
Byłbym bardzo wdzięczny za informacje od osób, które właśnie wróciły z urlopu
Pozdrawiam.
tomekm67 napisał(a):Zgodnie z jednym z powyższych postów nie chcę siać paniki, ale czy istnieje prawdopodobieństwo że w Grecji mogą być problemy z tankowaniem auta spowodowane brakami paliwa na stacjach?
Planowany wyjazd do Gr w niedzielę 12.07
pawelh napisał(a):tomekm67 napisał(a):Zgodnie z jednym z powyższych postów nie chcę siać paniki, ale czy istnieje prawdopodobieństwo że w Grecji mogą być problemy z tankowaniem auta spowodowane brakami paliwa na stacjach?
Planowany wyjazd do Gr w niedzielę 12.07
Prewencyjnie lepiej utrzymywać zapas paliwa w baku,tak na wszelki wypadek.ps.jadę trzy dni po tobie