golibroda napisał(a):A trochę OT ...
Jak zapatrujecie się na wyjazd w ciemno do Grecji na Peloponez ? Ma ktoś tutaj doświadczenia w tym temacie ?
moim zdaniem to dobry pomysł.
Torac napisał(a):golibroda napisał(a):A trochę OT ...
Jak zapatrujecie się na wyjazd w ciemno do Grecji na Peloponez ? Ma ktoś tutaj doświadczenia w tym temacie ?
moim zdaniem to dobry pomysł.
Eunike1984 napisał(a):Czy Lefkada we wrześniu, w ciemno to dobry pomysł? Co o tym myślicie? I czy łatwo znaleźć domek dla 6 osób (3 sypialnie)?
Eunike1984 napisał(a):Czy Lefkada we wrześniu, w ciemno to dobry pomysł? Co o tym myślicie? I czy łatwo znaleźć domek dla 6 osób (3 sypialnie)?
ozim napisał(a):Cześć!
Jako, że w Chorwacji byłem mnóstwo razy (i na pewno jeszcze mnóstwo razy tam wrócę ) - to w tym roku prawdopodobnie robię sobie przerwę na rzecz Grecji. W Grecji byłem tylko raz, daaaawno temu i była to część kontynentalna. Tym razem chciałbym odwiedzić którąś z wysp (już nawet na zachętę kupiłem 2 przewodniki Pascala - Kreta i Rodos). I teraz chciałbym żeby wypowiedzieli się ci, którzy byli na kilku greckich wyspach - gdzie im się podobało najbardziej i dlaczego? Oraz która wyspa przypadła do gustu najmniej i dlaczego? Domyślam się jednak, że gdzie bym nie poleciał (bo raczej samolot bardziej wchodzi tu w grę ze względu na oszczędność czasu) to i tak będzie pięknie ...ale chciałbym poznać różne opinie oraz argumenty "za" i "przeciw" Urlop (o ile w ogóle wypali w tym roku) to pewnie okolice września.
Pozdrawiam
wtopek napisał(a):w wysokim sezonie i z dziećmi, średni pomysł...
Eunike1984 napisał(a):Czy Lefkada we wrześniu, w ciemno to dobry pomysł?
ozim napisał(a):Cześć!